Antena 3 CNN Actualitate Social Impozit mai mic cu 50%! Proprietarii de apartamente care vor beneficia de reducere în 2024

Impozit mai mic cu 50%! Proprietarii de apartamente care vor beneficia de reducere în 2024

Se reduce impozitul la jumătate! Unii proprietari de apartamente vor beneficia, în anul 2024, de această scădere semnificativă a impozitului.

Impozit mai mic cu 50%! Proprietarii de apartamente care vor beneficia de reducere în 2024
Sursa foto: Profimedia Images
de Alexandra Dima    |    05 Noi 2023   •   00:00

Primarul Craiovei a aunţat că în anul 2024, anumiți proprietari de apartamente vor beneficia de o reducere a impozitului cu 50%.

Este vorba despre persoanele care refac fațadele blocurilor.

Potrivit Olguței Vasilescu, cei care și-au refăcut fața blocului pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite.

Olguța Vasilescu a transmis că „primii locatari care vor beneficia, în 2024, de reducerea impozitului cu 50%, deoarece și-au refăcut fațadele blocurilor, sunt cei care aparțin Asociației de Proprietari numărul 3, din cartierul craiovean Valea Roșie”.

Primii locatari care vor beneficia, în 2024, de reducerea impozitului cu 50%

Anunțul făcut de Olguța Vasilescu:
„Primii locatari care vor beneficia, în 2024, de reducerea impozitului cu 50%, deoarece și-au refăcut fațadele blocurilor, sunt cei care aparțin Asociației de Proprietari numărul 3, din cartierul craiovean Valea Roșie.

Reamintesc tuturor craiovenilor că le revine obligația întreținerii fațadelor imobilelor, iar dacă nu o fac sunt pasibili de amenzi.

În cazul în care și-au refăcut fațadele, ei pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite.

Felicitări pentru proprietarii care au înțeles necesitatea reparării fațadei chiar dacă nu au agreat să intre în programul de finanțare a reabilitării termice pe fonduri europene și pentru președinta Asociației, doamna Maria Stan!”.

×
Subiecte în articol: reducere impozit Craiova
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close