Antena 3 CNN Actualitate Social Inundațiile au făcut ravagii în Moldova. Două persoane au murit, în urma unei viituri din Bacău - VIDEO

Inundațiile au făcut ravagii în Moldova. Două persoane au murit, în urma unei viituri din Bacău - VIDEO

Inundațiile au făcut ravagii în Moldova. Două persoane au murit, în urma unei viituri din Bacău - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/ monitorul vrancea
01 Iun 2017   •   12:08

Update 12.08: Bărbatul de 72 de ani dat dispărut după ce căruţa în care se afla a fost luată de o viitură produsă pe un pârâu din judeţul Bacău a fost găsit mort. Descoperirea a fost făcută joi la prânz, în râul Troţuş, la peste 30 de kilometri de locul unde a căzut în apă, potrivit news.ro.

Update 9.52:  Una dintre cele două persoane care au fost luate de viitură a murit. Corpul neînsuflețit este al unei femei de 63 de ani, care a fost descoperit în râul Trotuș.

„În urma căutărilor, la ora 5,00 dimineață, a fost găsită femeia în vârstă de 63 de ani, undeva în aval pe râul Trotuș. Căutările continuă pentru a găsi și cealaltă persoană. Este vorba de un bărbat de aproximativ 73 de ani", a afirmat ofițerul de relații publice al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Ionuț Hâncu.

 

O furtună care s-a abătut miercuri seară asupra Focșaniului a creat mai multe probleme în oraș. Mai multe străzi au fost inundate, iar pompierii au fost nevoiți să intervină cu autospecialele pentru a degaja două autovehicule surprinse de acumulările de apă în pasajul Vâlcele, potrivit libertatea.ro.

În Piața Moldovei, vântul puternic a ridicat acoperișurile de tablă ale chioșcurilor din pasaj și mai mulți copaci au fost rupți de furtună, pe străzile Pictor Grigorescu, Longinescu și Garofiței.

Probleme au fost și în județele Covasna și Bacău, acolo unde ploaia torențială din după-amiaza zilei de 31 mai a umflat apele din zona de munte. Debitul mai multor pârâuri a crescut, iar în comuna Ghimeș-Făget, viitura a surprins două persoane.

Viitura a surprins o căruță cu cai, în care se aflau două persoane, căruiță care trecea prin albia pârâului Valea Rece. E vorba despre Ion și Valerica Neagu, care au fost declarați dispăruți aseară, iar după ce toată noaptea au fost căutați, autoritățile au anunțat că una dintre persoane, Valerica Neagu, a fost găsită în viață.

Inundațiile au făcut ravagii în Moldova

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close