Antena 3 CNN Actualitate Social Mama liderului formației Goodbye to Gravity, la un an de la tragedie: România poate prea puțin

Mama liderului formației Goodbye to Gravity, la un an de la tragedie: România poate prea puțin

Mama liderului formației Goodbye to Gravity, la un an de la tragedie: România poate prea puțin
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Oct 2016   •   13:12

După un an de tăcere, mama liderului formației Goodbye to Gravity Alex Pascu, a simțit nevoia să spună ce a înțeles din tragedie: România știe puțin, poate prea puțin, e timpul să o recunoască, a spus femeia, potrivit Tolo.ro.

”Nu voi cere scuze nimănui ca să-mi exprim opinia. Eu nu afirm că medicii sau spitalele n-au vrut. Dar spun apăsat că atât au știut și atâta au făcut. E valabil pentru toată România. Atâta știm, atâta facem, măcar să recunoaștem și să învățăm”, a spus Ana Pascu.

Femeia a explicat că fiul ei a ales de două România. ”Prima dată, când a refuzat un job la Frankfurt. A doua oară, am ales eu pentru el: nu l-am transfera în străinătate decât prea târziu”.

Alex Pascu, liderul formației GTG, a murit în seara zilei de 11 noiembrie, în avionul ce-l ducea la Paris. Intrase în septicemie de două zile.

Un număr de 64 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma incendiului care a cuprins clubul Colectiv în noaptea de 30 octombrie 2015 şi alte 147 de persoane au fost rănite. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close