Antena 3 CNN Actualitate Social Protest inedit pe Autostrada A0, cu mesaje pe panourile electronice: "Nu plătește facturile"

Protest inedit pe Autostrada A0, cu mesaje pe panourile electronice: "Nu plătește facturile"

Protest inedit al firmelor care lucrează la Autostrada A0 Sud. Pe panourile electronice de pe autostradă a apărut un mesaj în care se prezintă problemele cu care se confruntă muncitorii.

Protest inedit pe Autostrada A0, cu mesaje pe panourile electronice: "Nu plătește facturile"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2023   •   15:20

"Compania care execută lucrările nu plătește facturile şi ajustările de preţuri către subcontractori", acesta este mesajul care a apărut pe panourile electronice de pe autostrada A0.  Directori CNAIR a declarat că este normal ca sumele să fie plătite pentru a nu se ajunge la blocarea proiectului. 

Contactați de jurnaliştii de la Gândul, reprezentanții Alsim Alarko au precizat că nu au nimic de declarat. Potrivit unor surse, mesajul de panouri referitor la compania Alsim Alarko ar fi fost postat de reprezentanții companiei românești UTI.

Citeşte şi: Încep lucrările la magistrala de metrou M6. Anunţul făcut de ministrul Sorin Grindeanu

Cele două contracte de pe loturile 1 (16,93 km între A2/Cernica și Jilava) și 2 (16,30 km între Jilava și Bragadiru/DN6) ale A0Sud au fost semnate în 26 august 2019 și 09 martie 2019, cu 12 luni de proiectare și 30 de execuție fiecare.

×
Subiecte în articol: protest autostrada A0 panouri
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close