Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți prietenilor

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți prietenilor

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți prietenilor
29 Iun 2018   •   09:22

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Biserica ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, pe 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Un călduros ”La mulți ani” le puteți transmite tuturor celor care poartă numele de Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela. Vă prezentăm câteva exemple de mesaje de Sfântul Petru și Pavel.

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Prietenul meu cel mai bun, astazi este ziua ta. Iti urez sa ai parte numai de zile senine si Sfantul al carui nume il pori sa te protejeze mereu! La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Draga Pavel/ Petru, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant. La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani !

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

×
Subiecte în articol: mesaje prieteni sfintii petru si pavel
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close