Antena 3 CNN Actualitate Social Oana Zamfir, sfat pentru controlul emoţiilor: "Eu mi-l pun în spatele laptopului. După atâţia ani de experienţă, încă mă sufocă nedreptatea şi bătaia de joc"

Oana Zamfir, sfat pentru controlul emoţiilor: "Eu mi-l pun în spatele laptopului. După atâţia ani de experienţă, încă mă sufocă nedreptatea şi bătaia de joc"

„Când ați reacționat impulsiv ultima oară? Ați regretat", întreabă Oana Zamfir, jurnalist Antena 3 care a dezvăluit o metodă prin care a reuşit să-şi gestioneze emoțiile generate de ceea ce se întâmplă în ultima perioadă în România.

Oana Zamfir, sfat pentru controlul emoţiilor: "Eu mi-l pun în spatele laptopului. După atâţia ani de experienţă, încă mă sufocă nedreptatea şi bătaia de joc"
de Claudia Popovici    |    16 Feb 2022   •   20:02

"Stiţi că eu mă mai aprind prin emisiuni, nu? După ataţia ani de experienţă, încă mă sufocă nedreptatea, bătaia de joc...

Trăim însă vremuri când şi cei mai buni şi pașnici au acumulat furie şi, ce-i mai grav, am văzut-o în știrile despre copii şi ce se întâmplă în şcoli după acești doi ani de pandemie şi online şi vai de ei!

Nimeni nu-i învață despre aceste stări şi cum să le controleze ca să nu ajungă să lovească, să bage cuțitul...sau pur şi simplu să-şi tulbure viaţa şi prietenii şi colegii cu tensiune şi agresivitate.

Nimeni până la un tânăr din Brașov, polițist în cadrul Centrului de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog Brașov. Deci nu era treaba lui. Dar a făcut să fie treaba lui!

Pe banii lui şi cu donații de la prieteni, Paul Gheorghe a făcut grafică şi a şi tipărit afișele!!!!!!!

E vorba de un SEMAFOR al EMOŢIILOR pe care, ulterior, cu sprijinul Inspectoratului Școlar şi al Inspectoratului de poliţie Brașov, l-a vârât sub ochii copiilor în fiecare clasă din județ, iar fiecare copil a primit un flyer cu un minim de instrucțiuni cum își poate elimina emoția negativa", scrie Oana Zamfir pe pagina sa de socializare

"Aşa frumos şi calm o să le spun că-şi bat joc de noi şi că li se va întoarce. De lăsat nu mă las"

"Așadar:

1. Eu mi-l pun în spatele laptopului. Când mai intru pe skype la Sinteza de acum mă vedeti zen.  Așa frumos şi calm o să le spun ca-şi bat joc de noi şi ca li se va întoarceee... De lăsat nu mă las, va dați seama! :))

2. Ma duc cu afișul peste dl Câmpeanu clar, poate-l găsește util pentru fiecare clasa din România, nu doar la Brașov unde a fost făcut de Paul Gheorghe pe banii lui şi ai prietenilor lui!

3. Vi-l pun şi dvs aici! Când ați reacționat impulsiv ultima oară? Ați regretat?

Daca afișați semaforul pe undeva, aștept poze! Eu mă duc sa ma antrenez la "hai cu mai putină patimă", mai spune Oana Zamfir. 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close