Antena 3 CNN Actualitate Social PNL atac dur la Guvern și la adresa liderului PSD: "Dragnea este paranoic, nu suportă decât oameni mai proşti decât el"

PNL atac dur la Guvern și la adresa liderului PSD: "Dragnea este paranoic, nu suportă decât oameni mai proşti decât el"

PNL atac dur la Guvern și la adresa liderului PSD: "Dragnea este paranoic, nu suportă decât oameni mai proşti decât el"
06 Mai 2018   •   12:05

Ludovic Orban a declarat că premierul este o marionetă pentru PSD, iar alţi membri ai Cabinetului au fost aleşi fără a fi recomandaţi de performanţele anterioare, ci de raportarea la şeful partidului. 

"Nu cred că a existat după Revoluţie atâta prostie în guvern. Cum să pui premier profesoară de lucru manual, ministrul de Interne-măcar o punea pe cealaltă că aia a fost secretară la şcoala din Videle, ministrul Economiei să te uiţi ce diferenţă are între şcoală şi facultate, i se spunea Debilul, asta era porecla lui, să îl pui la Economie, este ceva de noaptea minţii.

”Dragnea este paranoic, nu suportă decât oameni mai proşti decât el. Dacă îi spune unul la ureche că Fifor vrea să îi ia locul, îl execută instant. A distrus orice logică de numire. Nu mai contează criteriile de competenţă, cât de prost să fii, dacă asculţi poruncile lui Dragnea, eşti bun pentru orice poziţie în România.

Să nu ne mirăm, dacă o fie, Doamne fereste, să desemneze comisarul european, o desemnează pe Dăncilă. Oricum au trimis-o la Parlamentul European, unde nu a deschis gura că nu a avut cine sa îi scrie textele, acum vedem ca are cine, dar nu ştie să le citească. Acest guvern e condus de Dragnea, Vâlcov, Sheidehh, Stănescu", a declarat Ludovic Orban, la Tulcea.

×
Subiecte în articol: Dragnea guvern atac PNL
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close