Antena 3 CNN Actualitate Social Cuplu de români, escrocherie cu metoda „îmbrățișarea” în Italia

Cuplu de români, escrocherie cu metoda „îmbrățișarea” în Italia

Totul a ieșit la iveală, după ce o victimă, un pensionar, sesizat poliția italiană. Acesta le-a povestit autorităților că o femeie cu accent străin a încercat de mai multe ori să-l îmbrățișeze, cu intenția clară de al jefui.

Cuplu de români, escrocherie cu metoda „îmbrățișarea” în Italia
de Claudia Popovici    |    30 Mar 2021   •   18:13

Realizând intenția femeii, pensionarul a reușit să o îndepărteze amenințând că o va denunța poliției. Atunci, individa s-a retras şi a fugit spre o mașina care o aștepta în zonă.

După incident bărbatul a mers la poliție şi a depus o plângere. Datorită declarațiilor și a investigațiilor ulterioare, anchetatorii au constatat că automobilul în care urcase femeia a accidentat o altă mașină aflată în trafic şi a fugit de la locul faptei. După accident, șoferul mașinii lovite a sesizat poliția şi a plecat în urmărirea românilor pentru a le cere explicații.

Văzând că sunt urmăriți, cei doi au oprit mașina pe o stradă din zona Amendola. Femeia a reușit să fugă, iar șoferul, un român în vârstă de 35 de ani a fost reținut şi dus sediul poliției municipale pentru constatarea accidentului și apoi la Cartierul General al Poliției.

Cuplul de români are mai multe jafuri la activ

Urmare cercetărilor, anchetatorii au descoperit că bărbatul şi soția sa, în vârstă de 33 de ani, ambii fără domiciliu legal sunt recidiviști având la activ mai multe jafuri pe care le-ar fi comis în diferite provincii ale Italiei

Ancheta a scos mai la iveală faptul că femeia deținea două acte de identitate românești, din care unul fusese obținut după căsătorie, scrie ligurianotizie.it, citați de stiridispora.ro

În acest context, cei doi soți români au fost denunțați pentru furt agravat și puși la dispoziția autorității judiciare competente.

×
Subiecte în articol: romani escroci Metoda îmbrăţisarea
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close