Antena 3 CNN Actualitate Social Educație cu înjurături la o școală din Capitală. O învățătoare țipă și înjură elevii de clasa a II-a

Educație cu înjurături la o școală din Capitală. O învățătoare țipă și înjură elevii de clasa a II-a

Educație cu înjurături la o școală din Capitală. O învățătoare țipă și înjură elevii de clasa a II-a
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Apr 2016   •   11:19

Un nou scandal în care o educatoare își tratează elevii cu înjurături și țipete a ieșit la iveală. Cazul este de la școala 119 din Capitală.

Învăţătoarea a fost înregistrată de mama unui copil. Nemulţumită de comportamentul cadrului didactic, femeia a pus un reportofon în ghiozdanul celui mic. Iar ceea ce se întîmplă la clasă depăşeşte orice imaginatie.

Învăţătoarea urlă din toţi plămânii la elevi, îi umileşte şi îi jigneşte şi chiar îi drăcuie.

Vă avertizăm că înregistrarea poate avea un puternic impact emoțional.

Reporterul Antena 3 Daniel Călin a explicat ce s-a întâmplat la nivel oficial, după ce părinții au făcut o plângere la Inspectoratul Școlar.

"Este vorba despre copii de 8, 9 ani, care se află în clasa a II-a, din școala 119 din Capitală. Comportamentul doamnei învățătoare s-a manifestat de când a preluat această clasă de copii. Încă de la grupa pregătitoare au fost părinți care au sesizat modul în care li se vorbește copiilor lor, iar după primul an de clasă pregătitoare, chiar au fost doi copii care s-au retras de la această clasă. Anul trecut au mai fost doi părinți care și-au retras copiii și i-au dus la alte clase.

Părinții susțin că au făcut o sesizare către Inspectoratul Școlar, au atașat această înregistrare, Inspectoratul a transmis sesizarea conducerii școlii, către directoarea unității. Aceasta a răspuns și a spus că urmează să facă o anchetă ca să vadă dacă într-adevăr doamna învățătoare se comportă așa cu elevii ei. Această înregistrare a sesizării a fost pe 8 martie, urmând ca în termen de 30 de zile să le răspundă părinților. Aceștia nu au primit niciun răspuns, astăzi am mers noi să întrebăm ce s-a întâmplat și care au fost măsurile luate.

Reacția lor a fost să ne spună că noi, ca echipă de filmare, nu avem nicio calitate să solicităm măsuri luate de conducerea școlii, am fost invitați să ieșim. Până în acest moment, nu există nicio măsură luată, cel puțin la nivel oficial și nicio reacție din partea Inspectoratului Școlar față de acest caz."

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close