Antena 3 CNN Actualitate Social Calculatoare blocate la un spital din Târgu Neamţ, după ce angajaţii au intrat pe site-uri pentru adulţi

Calculatoare blocate la un spital din Târgu Neamţ, după ce angajaţii au intrat pe site-uri pentru adulţi

Situație halucinantă la un spital din Târgu Neamț. Activitatea unităţii medicale a fost blocată pentru că s-a virusat sistemul de la filme pentru adulți.

Calculatoare blocate la un spital din Târgu Neamţ, după ce angajaţii au intrat pe site-uri pentru adulţi
de Claudia Popovici    |    11 Apr 2021   •   13:05

Calculatoarele centrului de primiri urgențe au fost virusate a astfel încât ambulanţele cu pacienții COVID-19 au fost nevoite să aștepte remedierea situației în curtea spitalului.

Cazul șocant a fost înregistrat la Spitalul Orășenesc "Sfântul Dimitrie" din Târgu Neamț. Mai exact totul s-a întâmplat la centrul de primire urgențe acolo unde calculatoarele s-au blocat și au împiedicat desfășurarea activității după ce au fost virusat.

Activitatea unui spital din România a fost blocată din cauza unor filme pentru adulţi

Se pare că se ajuns la această situație, după ce în noaptea de 1 aprilie, cineva care a fost de gardă ar fi vizionat pe calculatorul de la urgențe filme pentru adulți și filme de acțiune cu Bruce Lee.

Persoana, surprinsă de camerele de supraveghere ale spitalului care arată și la ce se uita angajatul în tipul gărzii de noapte. La un moment dat  toate calculatoarele s-au blocat, iar fără un calculator nu poți face nimic pentru că sunt proceduri de introducere a fiecărui pacient de către registrator în baza de date. Incidentul a ieşit la iveală abia acum, dezvăluit de una din victimele acestui episod scandalos.

Cazul a fost confirmat chiar de conducerea spitalului care susține că va demara o anchetă internă, iar acum accesul la calculatoare este restricționat.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close