Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele cuvinte ale Alexandrei Măceșanu, tânăra care ar fi fost măcelărită la Caracal: Vine, vine! Apoi, conversația s-a întrerupt!

Ultimele cuvinte ale Alexandrei Măceșanu, tânăra care ar fi fost măcelărită la Caracal: Vine, vine! Apoi, conversația s-a întrerupt!

Ultimele cuvinte ale Alexandrei Măceșanu, tânăra care ar fi fost măcelărită la Caracal: Vine, vine! Apoi, conversația s-a întrerupt!
27 Iul 2019   •   10:11

Șeful demis al Poliției Române a declarat că în ultimul apel al Alexandrei la 112, aceasta a spus „Vine, vine”. Au fost ultimele ei cuvinte, căci conversația s-a întrerupt apoi. 

Ioan Buda spune că au fost probabil ultimele ei clipă de viață. El a precizat că una dintre ipoteze privind moartea Alexandrei Măceșanu este că aceasta a fost ucisă imediat după ultimul apel făcut, dezvăluie Libertatea.

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close