Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat a alergat timp îndelungat în curtea unei școli din București. E incredibil ce a pățit la scurt timp. Nu se gândea niciodată ca va ajunge în situația asta

Un bărbat a alergat timp îndelungat în curtea unei școli din București. E incredibil ce a pățit la scurt timp. Nu se gândea niciodată ca va ajunge în situația asta

Un bărbat a alergat timp îndelungat în curtea unei școli din București. E incredibil ce a pățit la scurt timp. Nu se gândea niciodată ca va ajunge în situația asta
11 Mai 2019   •   17:44

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost imobilizat de către polițiști și condus ulterior la secție după ce a sărit, dezbrăcat, gardul unei școli din București și a alergat prin curte. Acesta a fost internat în Spitalul de Psihiatrie pentru investigații medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce un bărbat în vârstă de 39 de ani a alergat dezbrăcat, joi, și a sărit gardul pentru a pătrunde în curtea unei școli, informează Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la momentul în care a avut loc incidentul, în curtea școlii în care a pătruns bărbatul nu se aflau elevi, scrie cancan.ro.

Acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr.Al.Obregia” pentru investigații medicale de specialitate, mai arată sursele citate.

CITEȘTE ȘI: Era în mașină și ajunsese în cartierul Ferentari din București, când a văzut ceva de-a dreptul straniu pe trotuar. A scos imediat telefonul. „Doamne, e gol-pușcă în plină zi!” (FOTO)

×
Subiecte în articol: Politie psihiatrie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close