Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a povestit în direct la Antena 3 cum s-a trezit cu ministrul Daea în curte. "Norocul dânsului că era legat câinele!"

Un tânăr a povestit în direct la Antena 3 cum s-a trezit cu ministrul Daea în curte. "Norocul dânsului că era legat câinele!"

Un tânăr a povestit în direct la Antena 3 cum s-a trezit cu ministrul Daea în curte. "Norocul dânsului că era legat câinele!"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Apr 2019   •   23:42

Daniel Neculcea, un producător agricol din Colibași, este cel din curtea căruia a pornit programul de sprijin la tomate demarat de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Citește și: Liviu Dragnea, despre o înfruntare cu Iohannis la prezidențiale: "Nu e greu de bătut!"

Citește și: Dragnea anunță că are o surpriză plăcută pentru Iohannis la consultările de la Cotroceni. "La 9.00 va primi faxul"

Tânărul a povestit, joi, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", cum s-au trezit într-o zi părinții săi cu însuși ministrul Daea în curte.

"Era într-o zi de duminică, familia mea era la muncă în grădină, zapadă foarte mare, și domnul ministru a venit într-o vizită neanunțată și a intrat în curte. S-au trezit părinții mei cu dânsul în grădină.

S-a prezentat. Ai mei nu l-au crezut. Norocul dânsului că era legat câinele", a povestit Daniel Neculce.

Citește și: Dragnea: Ce să facem? Să dăm crezare unora că Iohannis este șantajat în cazul revocării lui Lazăr?

Citește și: Liviu Dragnea, teorie-șoc: De ce este atacată coaliția PSD-ALDE de la Bruxelles

Citește și: Dragnea: Punctul de pensie va crește la 1.775 de lei

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close