Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre o înfruntare cu Iohannis la prezidențiale: "Nu e greu de bătut!"

Liviu Dragnea, despre o înfruntare cu Iohannis la prezidențiale: "Nu e greu de bătut!"

Liviu Dragnea, despre o înfruntare cu Iohannis la prezidențiale: "Nu e greu de bătut!"
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
11 Apr 2019   •   22:14

Liviu Dragnea a afirmat, joi, că decizia privind candidatul PSD la alegerile prezidențiale va fi luată după alegerile europarlamentare, referindu-se la faptul că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat deja că este pregătit pentru intrarea în cursa pentru Cotroceni.

Citește și: Dragnea anunță că are o surpriză plăcută pentru Iohannis la consultările de la Cotroceni. "La 9.00 va primi faxul"

"Eu bănuiesc că și la noi sunt mulți care sunt pregătiți să candideze și sunt mulți care și-ar dori. E foarte bine lucrul acesta. O să luăm decizia aceasta după alegerile europarlamentare.

Am fost întrebat mereu și eu: 'candidați, nu candidați?' Indiferent ce spun eu Iohannis nu scapă de obsesia în ceea ce mă privește. Am devenit obsesia lui și face absolut orice: presează, amenință, activează toate structurile pe care le poate activa ca eu cum-necum ori să dispar, ori să nu mai fiu președinte la PSD, ori să fiu băgat în pușcărie, ori să dispar pur și simplu, să mă evapor.

Citește și: Dragnea: Ce să facem? Să dăm crezare unora că Iohannis este șantajat în cazul revocării lui Lazăr?

El crede că dacă eu nu mai exist, ia al doilea mandat fără niciun fel de probleme. Mie nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. Iohannis nu e greu de bătut, pentru că nu a făcut nimic patru ani și jumătate.

Nu a făcut decât rău: blocaje, blocaje. blocaje!",  spus Liviu Dragnea, la "Subiectiv".

Citește și: Liviu Dragnea, teorie-șoc: De ce este atacată coaliția PSD-ALDE de la Bruxelles

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Subiectiv
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close