Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Luna albastră 22 august 2021, "magie" pentru zodii. Mihai Voropchievici: Bucurii pentru Balanţe, tandreţuri pentru Berbec

Luna albastră 22 august 2021, "magie" pentru zodii. Mihai Voropchievici: Bucurii pentru Balanţe, tandreţuri pentru Berbec

Luna albastră 22 august 2021. Luna albastră are o influenţă deosebită asupra comportamentului şi a sufletului, venind cu schimbări şi un val de energii pentru toate zodiile.

Luna albastră 22 august 2021, "magie" pentru zodii. Mihai Voropchievici: Bucurii pentru Balanţe, tandreţuri pentru Berbec
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   19:49

"Mai ales când e Lună plină, tot cercul de 360 de grade e ca o minge cu cifre şi sfaturi, decizii finale pe care trebuie să le luăm. Şi luna aceasta apare atunci când trebuie, nu e nimic întâmplător.

Luna albastră este acum în Vărsător, unde sunt mintoşii, inteligenţii, unde se fac analize, se fac şi se desfac prietenii şi se aminteşte de toate nevoile noastre. 

Este un fel de sinteză a tuturor lucrurilor, pentru că avem nevoie de iubire, înţelegere. Poate apărea trădarea sau înşelarea şi atunci poţi să iei decizii ca să-ţi faci viaţa mai frumoasă, pentru că e Lună plină şi Universul îţi dă nişte indicatori", a explicat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Este a doua Lună plină sau Super luna în Vărsător şi este cunoscută şi sub numele de Blue Moon (Luna albastră).

Luna albastră 22 august 2021, pentru zodiile de Apă

Cei din zodiile de Apă - Rac, Scorpion, Peşti - sunt nişte oameni lunatici, mai ales Racul şi Peştii, spune Mihai Voropchievici. "Sub influenţa Lunii albastre, ei pot face lucruri fantastice, pentru că prind puteri.

Pot ajunge nişte persoane puternice care ştiu să bată cu pumnul în masă şi să rezolve toate treburile.

Deci, Luna albastră ne încurajează, ne dă putere să luăm decizii. În schimb, albastră va fi pentru cei care nu vor şti să ia decizii. Universul ne aduce multe lucuri în faţă, trebuie doar să înţelegem noi despre ce e vorba.

Apoi să ne aducem aminte că au fost şi situaţii când am amânat noi diverse lucruri care trebuiau făcute. Ele s-au strâns şi când s-au adunat multe, nu le-am mai făcut. Deci, lucrurile trebuie făcute şi vor fi schimbări benefice. Nativii acestor zodii îşi vor da seama ce decizii trebuie să ia pentru a rezolva lucrurile", a continuat numerologul.

Spre exemplu, sunt acele persoane care strâng vechituri, diverse haine sau lucruri, şi nici nu le mai folosesc. "Când aveţi vechituri şi vă daţi seama că nu le-aţi mai folosit de mult timp, înseamnă că nu mai sunteţi pe aceeaşi frecvenţă şi, atunci, faceţi loc pentru ceva nou.

Dacă nu vom scăpa de acele lucruri, înseamnă că nu putem fi alt om. Haideţi să învăţăm să ne eliberăm de aceste lucruri, să cântăm, să iubim.

Această Lună magică vine cu noutăţi peste noi toţi. Sunt foarte mulţi oameni care au învăţat să se complacă, deci trebuie să renegocieze cu Divinitatea modul în care să-şi trăiască viaţa", a mai spus Mihai Voropchievici.

Va avea impact asupra noastră această Lună albastră, dacă suntem deschişi. Schimbările mici din fiecare zi aduc mulţumire şi aduc impact, mai ales asupra viitorului nostru.

Deci, pentru zodiile de Apă, Luna albastră aduce curaj, decizii.

Luna albastră 22 august 2021, pentru zodiile de Foc

Pentru zodiile de Foc, impactul e în primul rând emoţional, pentru că se pierd în poveşti, tandreţuri, într-un exces de dragoste, dulcegării. Aceste trei zodii - Berbec, Leu, Săgetător - sunt primele care trebuie să acţioneze în această perioadă.

"Berbecul o să decidă ce are de făcut.

Leul ştie ce are de făcut, dar nu ştie dacă va fi decisiv. El e singurul care nu prea rezonează cu Luna albastră, nu prea îl influenţează. El stă şi analizează şi poate să acţioneze şi ulterior.

Săgetătorul, în această perioadă, este punct ochit, punct lovit. Cam cu două săptămâni înainte, unii dintre ei sunt mai receptivi, îşi iau energia înainte şi o consumă", a precizat Voropchievici.

Luna albastră 22 august 2021, pentru zodiile de Pământ

Zodiile de pământ - Taur, Fecioară, Capricorn - sunt terne, pentru că Luna albastră le aduce un fel de bilanţ, cu ce au făcut, cât au muncit şi ele spun că au lucrat intens în prima jumătate a anului. 

Aceşti nativi vor să aibă capital, să aibă ceva pus de-o parte pentru zile negre, dar sunt şi harnici. Atenţie, însă, să nu scăpaţi mâna în portofel.

Luna albastră 22 august 2021, pentru zodiile de Aer

Zodiile de aer - Gemeni, Balanţă, Vărsător - caută să vadă ce schimbări mai pot fi făcute în această perioadă.

Gemenii mai pot găsi resurse să mai facă ceva, o năzdrăvănie.

Balanţa o să cumpănească mult, dar găseşte până la urmă un echilibru, o să aibă şi bucurii. Financiar, va veni cam la toţi Luna plină, dar raportat la ce eforturi au făcut.

Vărsătorul e la el acasă cu Luna plină, face ce vrea şi când vrea.

Luna albastră 22 august 2021. Mihai Voropchievici: "Vine cu lucruri benefice pentru noi toţi"

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close