Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici: Tipologia şi semnificaţia aluniţelor. Care este mărimea ideală pentru a fi benefice

Mihai Voropchievici: Tipologia şi semnificaţia aluniţelor. Care este mărimea ideală pentru a fi benefice

În emisiunea Advăruri Ascunse, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a explicat tipologia şi semnificaţia aluniţelor pe care le utem avea pe corp. Poziţionarea loc contează mai puţin decât mărimea, a avertizat maetru chiar de la început!

Mihai Voropchievici: Tipologia şi semnificaţia aluniţelor. Care este mărimea ideală pentru a fi benefice
de Alexandra Dima    |    17 Iul 2021   •   19:47

Primele criterii de evaluare a aluniţelor de pe corp sunt marimea şi culoarea, abia apoi amplasamentul. 

Sunt aluniţe de culori mai deschise, pe care le avem majoritatea, şi nuanţa asta este benefică pentru aluniţe, indiferent unde ar fi plasate. Dar dacă sunt aluniţe de culori închise - mai brun, cafeniu închis, vineţiu - acolo deja în funcţie de poziţionarea aluniţei avem atenţionări la sănătate.

Pentru aluniţele de pe faţă, estimăm poziţionarea raportat la nas, parea inferioară şi partea superioară.  

Sunt persoane care au aluniţe exact sub ochi, pe zona cearcănelor, şi asta ne indică nişte oameni mai sensibili, care se emoţionează foarte uşor, plâng mai repede, sunt foarte empatici.

În momentul în care începi să mai cobori, se schimbă interpretarea. 

Cei cu aluniţe pe vârful nasului sunt persoane foarte rele.

Aluniţa între sprâncene, ca la indience, este o aluniţă de provocare. 

Cu cât e mai aproape de mijlocul frunţii, cu atât persoana este mai autoritară, foarte ambiţioasă. Sunt oameni foarte hotărâţi care în momentul în care întâlnesc opoziţie, devin răi. În general, aluniţele de pe frunte indică un conducător, ca şi petele mari. 

Aluniţele de pe extremitatea tâmplei, spre arcadă, sunt semn de mare noroc. Alunitele din această zonă indică şi o trimitere spre esoterism şi o persoană cu intuiţii foarte puternice. 

Aluniţele de pe pleoape sau coada ochiului indică potenţial de conflict cu membrii familiei. 

Aluniţele de pe urechi indică o persoană inteligentă dar şi cu o mare doză deinfatuare, căreia îi place să se laude. Din punct de vedere al sănătăţii pot prevesti pierderi de memorie. 

O aluniţă pe buza superioară, stânga sau dreapta, sau de pe buza inferioară şi cele din apropiereaa ei indică senzualitate şi dorinţă sexuală. Sunt persoane cu mare succes la sexul opus. Dacă aluniţa e mai sub buza inferioară are o senzualitate, dar mai nesatisfăcută. În general aluniţele de pe buze indică sezualitate dar şi predispoziţie spre viciu.  

De reţinut: cu cât M-ul de la buză este mai proieminent, chiar şi fără aluniţe, cu atât omul este mai potent! 

Dacă sunt aluniţe de culori deschise sunt benefice toate, indiferent de loc! 

În ceea ce priveşte aluniţele de obraz, de pe partea stângă, pentru bărbaţi sunt benefice, iar pentru femei nebenefice. Şi invers - cele de pe dreapta sunt benefice doamnelor şi nebenefice domnilor. 

Aluniţele de pe pomeţi indică vanitate şi sete de putere. Ambiţie şi mândrie. O doamnă căsătorită, cu o asemenea aluniţă pe pomeţi, prezintă riscul ca după 40 de ani să fie furată de o altă iubire... 

O aluniţă pe obrazul stâng, sub ochi, ne vorbeşte despre bunătate şi încredere. Semnul ne arată provenienţa nobilă a unei persoane, dar şi înclinaţia către compromisuri. 

Aluniţa pe bărbie poate însemna încăpăţânare şi egoism

Culoarea cu cât e mai închisă, cu atât avertizarea asupra sănătăţii e mai pregnantă.

O altă interpretare a aluniţelor este în funcţie de mărimea lor. Benefică este dacă nu depăşeşte 3,5 mm. Dacă e vorba de un ciorchine de aluniţe, totalul lor nu trebuie să fie mai mare de 3,5 mm pentru a fi benefice. 

 

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close