Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii obsedate de control, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii trebuie să aibă ultimul cuvânt, Peştii vor să fie şefii tuturor

Zodii obsedate de control, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii trebuie să aibă ultimul cuvânt, Peştii vor să fie şefii tuturor

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena3.ro, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit zodiile care sunt obsedate de control.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   19:30

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici există cinci zodii care sunt obsedate de control. 

Pentru liniștea voastră căutați să le evitați, treceți pe lângă ei, mulțumiți-le la salut dacă vreți, dar nu intrați în amănunte. Controlul, indiferent că e benefic sau mai puțin benefic, e bine să nu fie exercitat decât asupra propriei persoane, nicidecum asupra celor din jur.

Cele cinci zodii obsedate de control, în funcție de planetele și pozițiile stelelor sunt: o singură zodie de foc, două de apă, una de pământ și una de aer. Haideți să vedem cum se manifestă zodiile obsedate de control.

Zodii obsedate de control - Leul

Leii nu uită niciodată că sunt regii junglei și au mereu grijă să le reamintească și celorlalți acest lucru și, în special, oamenilor care încearcă să le stea în cale. Aici e pericolul mare. La locul de muncă Leu este mereu șef. Ori sunt liderii echipei, ori se află la conducerea firmei. În viața privată, ei trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt. Le place să li se ceară sfatul în diverse situații, mai exact să li se asculte sfaturile. Leu e mai blând dacă stăm să ne gândim că el nu cere să te controleze, să spună nu faci nimic decât dacă îți dă o aprobare. Atunci e drastic. Dar dacă zice eu ţi-am dat un sfat, te-am ajutat cu ceva. Dacă vrei să ții cont de el, e bine, mă bucur. Dacă nu ții cont de el, să nu-mi stai în drum, că atunci schimbăm foaia. Deci te-a pus în temă.

Zodii obsedate de control - Scorpionul

Din cauza geloziei sale, Scorpionul tinde să fie obsedat de control. Nu se lasă influențat de oamenii din jurul său pentru că nu vrea să-i lase pe alții să-i controleze viața. Și dacă doriți să vă căsătoriți cu un Scorpion, vă atenționez că trebuie să-i acceptați crizele de gelozie și să luați fiecare decizie de comun acord. Și atunci liniștea în cuplu e asigurată. Nu faceți nimic fără acordul lui, dacă vreți să aveți o căsnicie liniștită. Ăsta nu e un sfat rău, nu e un control. E foarte bine ca într-un cuplu să se asculte ambele păreri. Dar când unul devine prea posesiv și încearcă, pentru că va încerca să se impună așa subtil. El nu vine drastic..faci asta și asta, ci vine cu 100 de argumente şi până la urmă vrei, nu vrei, tot faci ca el. Scorpionul e mai diplomat, știe cum să le învârtă.

Zodii obsedate de control - Peşti

Ăștia chiar sunt obsedați să-i controleze pe cei din jurul lor, să fiţi siguri. În primul rând că le place să dea ordine mereu, să fie șefii tuturor. Totuși fac acest lucru fără a se implica emoțional, că dacă s-ar implica și emoțional la un refuz când el vrea să controleze ţi-ai găsit un dușman pe viață. Întotdeauna să fii atent la rechin sau la știuca din spate că nu știi când apare. Din păcate, sunt momente când ajung să îi manipuleze pe cei din jurul lor doar pentru a-și atinge scopurile. Când vine vorba de relațiile amoroase, vor în permanență să își domine partenerul. Asta e condiția lor.

Zodii obsedate de control - Fecioara

Feciorele vor să controleze tot timpul. De ce? Pentru că sunt convinse că au mereu dreptate, că ideile lor sunt perfecte. De cele mai multe ori iau decizii greșite, însă nimeni nu le atrage atenția și nici ei nu spun: am greșit aici, te rog să mă ierți. Dacă faci imprudența să-i atragi atenția unei Fecioare ai greșit. Fecioarele se vor enerva dacă vei face asta, iar ulterior vor porni dispute aprinse cu tine. Niciodată nu reușesc să-și păstreze calmul. Sunt foarte colerice.

Zodii obsedate de control - Balanţa

Iar Balanţele care iubesc echilibrul, atunci când simt că cineva le-ar putea strica echilibrul, confortul, starea de bine preiau controlul. Te-ai amestecat în viața unei Balanțe? Încerci să îl scoți din starea lui, de multe ori de imponderabilitate, că sunt aerieni, să-i scoți dintr-o stare de bine pentru el, atunci să știi că acționează. Din fericire, se spune că Balanțele vor să fie stăpâne pe propria viață și nu pe viața altora. De aceea sunt înnebunite, la fel ca și Fecioara, după curățenie ori planificare. Când cineva vine să-i strice ordinea pe care el și-a prestabilit-o, chiar dacă e o dezordine totală, devine exploziv. Are o gură mare, face un scandal, dar nu vrea ca cineva să intre, să-i strice așa-zisa stare de confort. Balanţa are ordine și o planificare bine stabilite într-o dezordine și într-un haos extraordinar. Sfatul e să le evitați dacă nu aveți neapărat ceva de împărțit sau lăsați-l cu ale lui.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close