Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, candidatul PUSL pentru Primăria Baia Mare

Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, candidatul PUSL pentru Primăria Baia Mare

Liviu Pop şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare. Fostul senator de Maramureş va candida din partea Partidului Umanist Social Liberal şi îşi propune să oprească abuzurile, risipa banului public, dar şi furtul din bugetul local.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   09:15

Fostul senator de Maramureş şi ministru al Educaţiei a revenit în viaţa politică alături de PUSL.

"Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Municipiului Baia Mare, alături de colegii mei din Partidul Umanist Social Liberal. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut în această campanie de strângere de semnături. Am încredere că pe data de 9 iunie cât mai mulţi români vor vota PUSL pentru că, aşa cum am spus-o de nenumărate ori, nu mor caii când vor câinii", a declarat Liviu Pop.

Liderii PUSL Maramureş au venit să îi susţină pe candidaţii de la Baia Mare.

"Cred că pot să-mi aduc toată experienţa de peste 20 de ani la catedră în slujba comunităţii băimărene. Îi mulţumesc domnului Liviu Marian Pop şi îl asigur de tot sprijinul deoarece sunt convinsă că va sprijini educaţia din calitatea de primar al municipiului Baia Mare", a precizat Adriana Meşter, vicepreşedinte PUSL Maramureş.

Pentru cele mai înalte funcţii din Judeţul Maramures, PUSL va propune oameni cu experienţă care vor aduce soluţii practice pentru dezvoltarea zonei.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close