Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Rareș Bogdan, despre cele mai recente sondaje pentru Primăria Bucureşti: "Sebastian Burduja se îndreaptă spre 20%"

Rareș Bogdan, despre cele mai recente sondaje pentru Primăria Bucureşti: "Sebastian Burduja se îndreaptă spre 20%"

Europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut publice rezultatele ultimelor sondaje de opinie privind alegerile pentru Primăria Bucureşti. Potrivit liberalului, Sebastian Burduja, candidatul PNL, "se îndreaptă spre 20%".

Rareș Bogdan, despre cele mai recente sondaje pentru Primăria Bucureşti: "Sebastian Burduja se îndreaptă spre 20%"
Sursa foto: Profimedia Images
de Milena Niță    |    09 Mai 2024   •   13:43

Potrivit acestuia, Sebastian Burduja se apropie de pragul de 20%, fiind estimat în jurul valorii de 18% în prezent, în sondajele interne ale partidului.

Aceleaşi cifre mai arată, spune Rareș Bogdan, că Nicușor Dan este în scădere, iar Gabriela Firea creşte.

"Astăzi, toate focus grupurile făcute de noi și sondajele - avem două sondaje pe săptămână plus focus grupuri pe diverse categorii profesionale, pentru că încercăm să mergem microtargetat pe tot publicul care este într-o mare măsură nehotărât și nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în Bucureștiul ultimilor 20 de ani - ne arată o situație în care Sebastian (Burduja - n.r.) se îndreaptă spre 20%, recuperează din votanții lui Nicușor Dan cu precădere și din nehotărâți. Nicușor Dan "a coborât", Gabriela Firea "a sărit".

Nicușor Dan a coborât sub 30%, este la buza 29-30%, Gabriela Firea a sărit puțin de 20%, Cristian Popescu Piedone este undeva la 12-14 procente, pe unele sondaje ne arată 14%, pe altele 12%. 

(...) Asta vă spuneam că este (n.r. - Burduja) spre 20%, undeva la 18% astăzi, dar este în creștere, în timp ce Nicușor Dan, gândiți-vă că la un moment dat avea 41-42%, apoi 39-38%, iar astăzi niciun sondaj de opinie, nici măcar propriile sondaje, nu-l mai arată mai mult de 31%. La noi ne-a apărut cu 29% și 30% în ultimele două sondaje.

Cert este că este la buza lui 30%, dar coboară pentru că pe măsură ce dezbaterea continuă și mă deranjează că Nicușor refuză dezbaterea. 

Noi l-am invitat împreună cu Sebastian să facem o dezbatere extrem de serioasă despre problemele Bucureștiului pentru a vedea bucureștenii exact ce e de făcut, care sunt proiectele fiecăruia dintre principalii candidați", a declarat Rareș Bogdan, la un post TV, potrivit realitatea.net.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close