Antena 3 CNN Life Coafuri de nuntă 2022. Ce coafuri de mireasă se poarta anul acesta

Coafuri de nuntă 2022. Ce coafuri de mireasă se poarta anul acesta

Coafuri de nuntă 2022. O coafură de nuntă potrivită sporește frumusețea viitoarei mirese. Alegerea unei coafuri de nuntă nu este cea mai ușoară parte, având în vedere că aceasta trebuie să se potrivească mănusă cu rochia de mireasă și machiajul.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Coafuri de nuntă 2022. În fiecare sezon de nunți, miresele sunt în goană după cele mai spectaculoase rochii de mireasă, coafuri, pantofi și alegerea celui mai potrivit machiaj, care să rezoneze cu întreaga ținută.

Poate una dintre cele mai mari provocări este alegerea coafurii de nuntă potrivite. Tendințele se schimbă de la an la an, însă miresele ar trebui să țină cont de câteva reguli esențiale, cum ar fi lungimea părului.

De exemplu, o împletitură pentru părul lung, cel mai probabil nu va fi potrivită și pentru părul scurt.

Mai mult decât atât, există numeroase opțiuni prin care mireasa își poate pune în evidență trăsăturile utilizând o coafură care îi avantajeze lungimea părului.

Există mai multe coafuri de nuntă are rezistă testului timpului și se potrivesc de obicei majorității tipurilor de păr.

Coafuri de nuntă 2022 prinse în coadă

Coafurile prinse în coadă sunt printre tendințele de anul acesta în materie de styling. Părul prins în coadă cu un simplu accesoriu este și în anul 2022 printre preferințele mireselor. Această coafură de nuntă este o alegere potrivită mai ales pentru miresele cu maxilarul mai proeminent. Mai mult decât atât, această coafură de nuntă se potrivește atât rochiilor vaporoase, cât și celor mulate, cu spatele gol.

Rochii de mireasă 2022. Cum alegi rochia ideală în funcţie de forma corpului

Coafuri de nuntă 2022 păr lung împletit

Părul împletit nu își pierde farmecul nici în acest sezon de nunți 2022. Numeroase mirese optează pentru această coafură de nuntă, întrucât nu este nevoie de foarte multe produse de styling care să încarce părul. Podoaba capilară are un aspect natural și lejer, potrivit pentru cea mai importantă zi din viață. Dacă rochia de mireasă este mai încărcată, tinerele pot opta pentru coafura de nuntă împletită, care le va oferi un look festiv și strălucitor.

Coafuri de nuntă 2022 păr creţ

Coafura unui păr creț este întotdeauna mai greu de întreținut, însă miresele ar trebui să se bucure de un mare avantaj: volumul. Coama leului este una dintre cele mai cunoscute și apreciate coafuri de nuntă din sezonul 2022. Acest tip de coafură se potrivește părului des și sănătos, astfel că nu ar fi rău ca viitoarea mireasă să treacă pragul salonului de înfrumusețare pentru un tratament cu keratină.

Coafuri de nuntă 2022 păr mediu spre lung

Coafurile pentru păr mediu spre lung se numără printre coafurile ușor de realizat, având în vedere posibilitatea de a jongla cu forme, metode și produse de styling. Buclele sunt o coafură de nuntă ideală pentru miresele cu păr mediu spre lung. Acestea au un stil romantic și grațios, care nu se va demoda niciodată. Fie că sunt prinse, fie că sunt lăsate libere pe umeri, buclele au un aspect foarte natural și foarte elegant.

Cât este darul la nuntă în 2022 | Românii plătesc mai mult în primul an fără restricţii

Coafuri nuntă 2022 cu breton

În 2022, foarte apreciate sunt coafurile de nunți cu breton. De exemplu, miresele care aleg să poarte în ziua cea mare un coc, care este foarte elegant, acesta va permite obținerea unui look foarte frumos lăsând bretonul liber. Totodată, pentru un plus de strălucire și eleganță, mireasa poate alege să poarte un accesoriu din perle.  

Subiecte în articol: coafuri nuntă
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept