Antena 3 CNN Actualitate Social Conductă de gaz, fisurată de un escavator. Traficul rutier pe DN3 Bucureşti - Călăraşi a fost reluat

Conductă de gaz, fisurată de un escavator. Traficul rutier pe DN3 Bucureşti - Călăraşi a fost reluat

Update: Traficul rutier pe DN3 Bucureşti - Călăraşi, în judeţul Ilfov, a fost reluat, circulaţia fiind oprită temporar miercuri după ce un excavator a fisurat o conductă de gaze în zona localităţii ilfovene Brăneşti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN3 Bucureşti - Călăraşi, în judeţul Ilfov, a revenit la normal.

Circulaţia fusese oprită pe ambele sensuri la km 15, în zona localităţii Brăneşti (sat Pasărea), după ce un excavator a fisurat o conductă magistrală de gaze.

Ştire iniţială: Un excavator a fisurat, miercuri, o conductă magistrală de gaze în zona localităţii ilfovene Brăneşti, traficul rutier pe DN3 Bucureşti - Călăraşi fiind oprit.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN3 Bucureşti - Călăraşi este momentan oprit pe ambele sensuri la km 15, în zona localităţii ilfovene Brăneşti (sat Pasărea), după ce un excavator a fisurat o conductă magistrală de gaze", informează un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Poliţiştii rutieri deviază provizoriu circulaţia rutieră prin satul Pasărea.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: pericol de explozie pericol
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept