Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii, de 2 şi 4 ani, bătuţi crunt de bunic. Ce făceau părinții în acest timp

Doi copii, de 2 şi 4 ani, bătuţi crunt de bunic. Ce făceau părinții în acest timp

Copiii de 2 şi 4 ani şi au rămas în grija bunicului, după ce mama lor l-a părăsit pe tată, potrivit adevarul.ro.

Tatăl copiilor a plecat, la rândul său, la muncă în străinătate. Tot la muncă ar fi plecat, de puţină vreme, şi bunica celor mici, iar bunicul, un bărbat de 59 ani, ar fi rămas să-i îngrijească. Bărbatul este însă alcoolic şi i-ar mai fi bătut şi în alte rânduri, le-au povestit vecinii poliţiştilor şi angajaţilor Primăriei Corabia, care au ajuns vineri-seara la locuinţa acestora, la sesizarea vecinilor.

Evenimentul s-a petrecut într-un cartier al oraşului Corabia, un loc unde migraţia sezonieră este un adevărat fenomen. Cert este că la Primăria Corabia nimeni nu s-a prezentat, şi nu doar în acest caz, conform normelor legale în vigoare, să anunţe că pleacă în străinătate, lăsându-i pe minori în grija rudelor.

Bunicul, cercetat pentru rele tratamente aplicate minorilor Cei doi copii, Ionuţ, de 2 ani, şi Giulia, de 4 ani şi jumătate, au ajuns sâmbătă în centrul de primire în regim de urgenţă al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, fiind ulterior încredinţaţi unui asistent maternal.

 

Subiecte în articol: copii batuti bunic parinti strainatate
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai