Antena 3 CNN Actualitate Educație Evaluare Națională 2017 la limba maternă. Ce subiecte le-au picat elevilor

Evaluare Națională 2017 la limba maternă. Ce subiecte le-au picat elevilor

Ultima probă a examenului de Evaluare Națională 2017, cea la limba maternă, maghiară sau germană, a avut loc astăzi.

Elevii care au absolvit primele opt clase de școală au susținut astăzi proba la limba maternă în cadrul examenului de Evaluare Națională 2017.

Proba scrisă la Evaluarea Nationala 2017 la Limba maternă începe joi, 22 iunie, la ora 9.00 dimineața, când se vor deschide plicurile sigilate care conțin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sala în care se susține examenul. Accesul elevilor în sali este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, așadar pâna la ora 8.30.

Rămâneți pe antena3.ro pentru subiectele și baremele probei de limba maternă de la Evaluarea Națională 2017.

Evaluare Națională 2017 la limba maternă

Primele rezultate ale examenului de Evaluare Națională 2017 vor fi afișate în 26 iunie, iar elevii nemulțumiți de note vor putea depune contestații în aceeași zi. După soluționarea acestora, rezultatele finale ale examenului pentru absolvenții primelor opt clase de școală vor fi publicate în 30 iunie.

În acest an, notele vor fi modificate în urma contestațiilor chiar și dacă diferența între cele două rezultate este mai mică decât 50 de sutimi.

Cei implicați în acest examen pot să semnaleze neregulile la linia de telefon TELVERDE 0800801100 (număr de telefon apelabil gratuit).

Subiecte în articol: evaluare nationala 2017
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș