Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lecţiile de iubire pentru zodii în 2022, cu Mihai Voropchievici: "Jupiter sporeşte puterea de atracţie"

Lecţiile de iubire pentru zodii în 2022, cu Mihai Voropchievici: "Jupiter sporeşte puterea de atracţie"

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea Adevăruri Ascunse, lecțiile de iubire pentru zodii în 2022.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Vestea bună pentru 2022 este că avem marele benefic planeta Jupiter care forțează anul să aibă noroc toată lumea în dragoste. Fiecare unitate are unitatea lui de măsură și fiecare este cu norocul lui și în dragoste.
Este un an propice pentru energii pozitive pentru căsătorii pentru mărirea natalității. Dacă dragoste nu e nici copii nu vin.

Dar sunt două planete care ești ca îşi fac de cap, adică Venus care este planeta dragostei și a plăcerii retrogradează până pe data de 29 ianuarie tocmai într-o zodie mai conservatoare în ceea ce privește dragostea în zodia Capricornului care este ordonat, gânditor.

Și ne pune în intervalul ăsta până în 29 că mai avem puțin adică a doua parte a lunii să stabilim clar ce vrem noi cu dragoste, ce avem în cap cu ea, să susținem niște linii sănătoase.

Adică nu e dragoste numai două seară, e dragostea lungă de o vară sau lungă de o viață. Deci vine o provocare în care fiecare din nou noi să încerce să scape de forma de manipulare a partenerilor sau a prietenelor, iar Venus este manipulator. Eu dacă am un interes îi spun că o iubesc numai să îmi semneze și mie ceva.

Este anul în care relațiile se consolidează, dar se elimină niște modalități de a obține dragostea și prima este manipularea. Vine și Marte care este planeta sexului și energiei dar ăsta va retrograda tocmai pe 30 octombrie pentru restul anului.

Deci două luni de zile la câte e anul ofertant de dragoste, de căsătorii ultimele două luni o să ne cam pună să răbdăm pentru că nu mai ai chef de dragoste cât este Marte retrograd. Este o formă de refulare intervalul ăsta de două luni de zile așa că multe cupluri care nu şi-au găsit armonia și nu au ajuns la o înțelegere pe parcursul anului pot ajunge la divorțuri dintr-alea răsunătoare cu tam-tam.
Scoteam formația de manipulare la o parte şi începem să aflăm tot felul de lucruri ascunse. Încep să iasă în față toate alaman tâlcurile astea și nu doar în dragoste interumană ci și în parteneriate.

Relaționarea se face acum la cele noduri lunare. Nordul este menirea omului în viață, iar Sudul vine să te scoată în față cu datoriile karmice.

Berbec - Lecţiile de iubire pentru zodii în 2022

Planeta Marte coordonează zodia obraznicilor ca să zic așa, a Berbecilor dar și pe zodiile de foc. Berbecii trec urgent la resetarea în dragoste.

Taur - Lecţiile de iubire pentru zodii în 2022

Mișcarea retrograd a lui Venus ar putea să producă teamă celor din zodia Taur pentru că ei sunt învățați să ofere. Ei sunt niște pasionali, iar această pasiune mai conduce și la un sex conservator. Atenție că semnul Taurului va scoate la iveală toată latura ta sălbatică în relaţia de cuplu. 

Gemeni - Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

Gemenii lasă dragostea undeva pe planul doi și succesul deosebit cu planetele astea aducătoare de dragoste se mută mai mult pe casa carierei. Deci ei au mai mult succes în carieră decât în dragoste, dar asta nu înseamnă că totul va fi numai carieră.

Rac- Lecţiile de iubire pentru zodii în 2022

Racii au șansa să se elibereze de toate fricile și insecuritățile pe care le au în minte, în suflet pentru că e întotdeauna vizavi de partener sau în căsnicie trăiesc în permanență cu niște frici, trăiesc cu trecutul braț la braț. Raportează prezentul la cum a fost, prezumția de vinovăție sau nevinovăție a prietenului anterior.

Leu- Lecţiile de iubire pentru zodii în 2022

Sfaturi pentru perioada acesta este să vadă bine dacă relația în care se află nu este o relație sufocantă, să încerce să își dea seama că de multe ori momentele alea de extaz le depășesc pe cele rele. După ce se va elibera de o asemenea relație în sfârșit va găsi ceva care să fie pe frecvența lor spirituală pentru că Leii în afară de dragoste și pasiune au o comunicare deosebită pe plan spiritual.

Fecioara- Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

Anul arată excelent așa că toate visele se împlinesc la Fecioară, mai ales în săptămâna din apropierea zilei de 12 aprilie care este super perfectă pentru ofertarea unei relații. Aşa că pe 12 aprilie puneți faceți pe calendar o inimioară cu două săgeți de la Cupidon.

Balanță -  Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

2022 este anul dominant chiar din prima lună, dragostea domină din ianuarie. Cea mai bună perioadă pentru cei singuri pentru a se îndrăgosti sau de a se implica într-o nouă relație este începutul toamnei. Atunci când Venus se află în acest semn adică în Balanță între 29 septembrie și 22 octombrie.

Scorpion -  Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

Li se recomandă să schimbe optica vizavi de tot comportamentul sau gândirea lor referitor la sectorul dragostei. Deci anul ăsta nu mai este ceea ce știau ei. Trebuie să schimbe toate credințele astea inclusiv credința despre relații, cum funcționează o relație, cum e mai fericit și cum este mai nefericit.

Mai multă libertate va veni în jurul zilei de 17 februarie. Deci relativ Scorpionii au nevoie de libertate în dragoste cu cineva. Libertatea în dragoste înseamnă ca partenerii să facă exact ce vor ei dar numai după niște tipare prestabilite de mai mult timp, iar anul ăsta le cam schimbă configurația.

Săgetător -  Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

Săgetătorii vor avea un an interesant din punct de vedere al dragostei, au coborâșuri şi suișuri, un fel de dragoste cu năbădăi. Cei care sunt singuri și se simt pregătiți pentru  o relație să se grăbească pentru că a doua zi numai o prind. 

Capricorn -  Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

2022 începe și se încheie cu Venus planeta plăcerii și a iubirii chiar în zodia lor așa că, concentrarea asupra valorii de sine este foarte mare. Acum încep să își dea seama efectiv că ei sunt un butoi de dragoste care fierbe, dar parcă nu știu cum să ofere. Le este teamă, de multe ori sunt sfioși, dar pe parcurs devin niște pasionali extraordinari.

Anul acesta încercați să faceți ceva nebunesc și să nu regretați că dacă nu riscați nu veți câștiga. Astea sunt sfaturi pentru cei tineri, dar este valabil și pentru cei care se află într-o relație.

Vărsător -  Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

Vărsătorii anul acesta se mișcă foarte rapid încât uneori s-ar putea să nu fie interesați de scenă întâlnirii. Tot ceea ce înseamnă amiciție, prietenie pentru Vărsători este prioritar. Vărsătorul este cuminte și în căsnicie. De la 1 februarie până pe 9 aprilie s-ar putea să se simtă captiv între a fi cu cineva și a fi totuși liber că asta își doresc ei.

Pești -  Lecțiile de iubire pentru zodii în 2022

Astrele vor străluci deasupra voastră deoarece ambii coordonatori au o întâlnire rară în zodia Pești pe 12 aprilie așa că aveți grijă că a pe lângă el se mai asociază şi steroidul angajamentului pentru căsătorie și va aduce o perioadă importantă  a celor mai importante de gânduri ale peștilor.

Asta înseamnă că dacă nu le mai convine o căsnicie și se simt sufocați Peștii nu suportă și fiind o zodie de apă lor le este scris să aibă una, două, trei căsnicii.

Subiecte în articol: Mihai Voropchievici lecţii de iubire
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"