Dan Gabor

Dan Gabor lucrează în presă din anul 1998 și are o vastă experiență redacțională. 

Dan a absolvit Facultatea de Jurnalism din Sibiu și lucrează în trustul Intact de peste 10 ani.

Contact: [email protected]
 • Politică
  29 Oct, 18:15
  Ion Ganea, senatorul care nu a asigurat cvorumul ședințeii conducerii Senatului, pentru ca reexaminarea legii care permite Legislativului să decidă data alegerilor parlamentare să intre în procedură, a fost exclus din PSD. Gabriela Firea a declarat că deși a ajuns mai târziu la ședința social-democraților, din motive personale, știe de la colegii săi că Ion Ganea a fost exclus.
  ion ganea exclus psd firea

  Senatorul PSD Ion Ganea a fost exclus din partid

 • Politică
  29 Oct, 17:30
  Ion Cristoiu a făcut o analiză a discursului de miercuri seară a președintelui Klaus Iohannis și afirmă că acesta are un „caracter sinistru, unic în lume”. Jurnalistul afirmă că șeful statului, ajutat de sistemul instituţiilor de forţă, va folosi morţii de COVID pentru a obţine victoria PNL la alegeri.
  cristoiu alegeri parlamentare 2020 pnl iohannis

  Cristoiu: Cei mai buni votanţi PNL la alegerile parlamentare sunt morţii de COVID

 • Actualitate
  29 Oct, 17:00
  Cei care refuză să poarte masca de protecție și să respecte regulile sanitare impuse în pandemie ar putea suferi de tulburări de personalitate antisocială, potrivit unui studiu făcut de cercetătorii brazilieni. Aceștia au chestionat peste 1.500 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 73 de ani, pentru a creiona personalitatea lor.
  covid19 coronavirus masca studiu

  Ce s-a descoperit despre cei care refuză să poarte mască de protecție

x close