Antena 3 CNN Economic Auto Cel mai nou Ferrari, lansat în România. Vezi imagini cu noul 458 Spider

Cel mai nou Ferrari, lansat în România. Vezi imagini cu noul 458 Spider

Cel mai nou Ferrari, lansat în România. Vezi imagini cu noul 458 Spider
Sursa foto: Foto: autocarstyle.com
22 Noi 2011   •   18:24

Ferrari a lansat marţi în România cel mai nou model al său, 458 Spider.  Toate cele 12 maşini care vin la noi în ţară, au deja un proprietar.

Dintre cele 30 de automobile vândute în acest an de distribuitor, 12 unităţi sunt Ferrari 458 Spider, model lansat marţi pe plan local, la preţuri de peste 235.000 euro.
   
"Am primit comenzi pentru acest model încă de anul trecut. Avem alocate 12 unităţi şi toate au fost vândute. Livrările vor începe în luna februarie a anului viitor", a declarat directorul de marketing al importatorului, Lucian Şonea, citat de Mediafax.
   
El a mai spus că o parte dintre unităţile vândute în acest an sunt destinate Republicii Moldova şi Bulgariei, unde Forza Rossa este de asemenea importator.
   
Modelul 458 Spider, prima berlinetă cu motor central spate din lume, a fost prezentat în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

 Automobilul este echipat cu un motor care dezvoltă 570 cai putere şi cu un acoperiş rigid retractabil, o inovaţie brevetată Ferrari care reprezintă de asemenea o premieră mondială pentru un automobil sport din acest segment.

Noul Ferrari atinge o viteză maximă de 320 kilometri pe oră şi poate ajunge de la zero la suta de kilometri în 3,4 secunde. Consumul mediu de carburant este de 11,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 275 de grame pe kilometru.

Forza Rossa este deţinută de soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de nouă milioane euro, în creştere cu 10% faţă de 2009.


×
Subiecte în articol: Ferrari lansare România
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close