Antena 3 CNN Economic Auto Chevrolet Aveo RS Concept, prezentat înaintea debutului de la Detroit (FOTO)

Chevrolet Aveo RS Concept, prezentat înaintea debutului de la Detroit (FOTO)

Chevrolet Aveo RS Concept, prezentat înaintea debutului de la Detroit (FOTO)
08 Ian 2010   •   18:06

Chevrolet a făcut publice detalii despre Aveo RS Concept, înaintea prezentării sale care va avea loc la Salonul Auto din America de Nord (NAIAS - 11-24 ianuarie), transmite worldcarfans.com.

Modelul indică felul în care ar putea arăta viitoarea generaţie Aveo. La exterior, Aveo dispune de o grilă frontală formată din două elemente, stopuri tridimensionale, inserţii din aluminiu şi jante din aliaj, de 19 inch. Elementele de design includ şi oglinzile laterale cu formă aerodinamică cu semnalizatoare integrate, mânerele ascunse pentru portierele din spate şi evacuarea montată central.



Interiorul lui Aveo este unul stilat, cu piele neagră, elemente cu aspect metalic, şi cusături albastre utilizate la tapiserie. Printre celelate lucruri interesante de la interior se numără display-ul LCD asimetric care prezintă informaţiile de bord, gurile de ventilaţie din aluminiu şi scaunele posterioare rabatabile.

Puterea este furnizată de un motor ce provine de la Cruze, turbo Ecotec de 1.4 litri, ce dezvoltă 138 CP şi un cuplu maxim de 200Nm. Propulsorul este conectat la o cutie manuală cu şase rapoarte. Modelul de serie urmează a fi lansat la începutul lui 2011.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Detroit
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close