Antena 3 CNN Economic Auto Drumul care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea, unul dintre cele mai impracticabile din ţară (VIDEO)

Drumul care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea, unul dintre cele mai impracticabile din ţară (VIDEO)

Drumul care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea, unul dintre cele mai impracticabile din ţară (VIDEO)
Sursa foto: drum
13 Mar 2010   •   14:38

DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a devenit un adevărat calvar pentru toţi cei care tranzitează această zonă. Lucrările de astfaltare au fost sistate de-a lungul timpului atât din cauza fondurilor insuficiente, cât şi din cauza vremii care nu a permis efectuarea lucrărilor.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale recunosc că drum este impracticabil şi susţin că acesta urmează să intre din nou în reparaţii când va permite vremea.

Drumul care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea poate candida cu succes la categoria cel mai impracticabil drum din România. Între kilometri 133 şi 150 nu s-au mai efectuat lucrări de reparaţii în ultimii ani.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale recunosc că drumul este impracticabil şi susţin că acesta urmează să intre din nou în reparaţii când va permite vremea.

Zăpada a trecut, vremea s-a încălzit dar reparaţiile tot nu au început. Şoferii snt nevoiţi să circule în continuare printre craterele de pe şosea. Reprezentanţii firmei de asfaltare nu au putut fi contactaţi.



Antena 3




×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close