Antena 3 CNN Economic Auto Gropile răsar din nou pe drumurile din România: Crater de netrecut pe şoseaua Bucureşti - Piteşti (VIDEO)

Gropile răsar din nou pe drumurile din România: Crater de netrecut pe şoseaua Bucureşti - Piteşti (VIDEO)

Gropile răsar din nou pe drumurile din România: Crater de netrecut pe şoseaua Bucureşti - Piteşti (VIDEO)
14 Mar 2010   •   22:08

Le vezi la tot pasul şi totuşi reuşesc să te ia mereu prin surprindere. Apar în diferite mărimi şi forme, dar au întotdeauna acelaşi efect. Te bucuri când scapi de una, dar te trezeşti imediat în alta. În una şi mai mare, de obicei. Vorbim despre craterele din asfalt care-şi fac apariţia pe drumurile din România ca ciupercile după ploaie. Sau, ca să respectăm perioada, ca ghioceii primăvara.

Drumurile din toate colţurile ţării sunt pline de astfel de gropi în care şoferii îşi distrug maşinile. De cele mai multe ori, autorităţile fie sunt luate prin surprindere, fie spun că nu au bani pentru asfaltare, fie aruncă vina pe altcineva. Gropile rămân, însă, descoperite, iar şoferii sunt nevoiţi să suporte consecinţele.

Dacă ai trecut printr-o astfel de situaţie şi ai surprins imagini cu gropile de pe şosele, încarcă materialele tale pe site-ul VideoNews.ro.

Un "specimen" impresionant a fost sesizat, duminică seară, pe şoseaua Bucureşti-Piteşti.

Pe sensul de mers spre Capitală, zeci de şoferi care circulau cu maşinile pe banda întâi au fost nevoiţi să tragă pe dreapta din cauza unei gropi pe care nu au putut să o ocolească.

Craterul se afla la kilometrul 34-35 şi nu era semnalizat, astfel că unii dintre şoferi nu au avut timp de reacţie şi şi-au avariat maşinile.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Rutieră care încearcă să remedieze situaţia.





Antena3.ro


×
Subiecte în articol: gropi Sosea Pitești
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close