Antena 3 CNN Economic Auto Imagini oficiale cu noul Volkswagen Touareg. SUV-ul va fi lansat la Salonul de la Geneva (FOTO)

Imagini oficiale cu noul Volkswagen Touareg. SUV-ul va fi lansat la Salonul de la Geneva (FOTO)

Imagini oficiale cu noul Volkswagen Touareg. SUV-ul va fi lansat la Salonul de la Geneva (FOTO)
Sursa foto: Volkswagen Touareg
11 Feb 2010   •   14:30

Compania Volkswagen a prezentat, miercuri noapte, cea de-a doua generaţie a SUV-ului Touareg. Maşina, care cântăreşte cu 200 de kilograme mai puţin decât modelul precedent, va fi lansată oficial pe 2 martie, la Salonul Auto de la Geneva, informează caranddriver.com.

Noul Touareg are o lungime de 4,78 metri, cu patru centimetri mai mult decât actualul SUV, şi o înălţime de 1,72 metri. Şi mai importantă este reducerea greutăţii, care va determina creşterea eficienţei maşinii cu 20% în ceea ce priveşte consumul de carburant.

Cel mai recent model al Volkswagen va dispune şi de o versiune cu propulsie hibridă, cu motor supraalimentat pe benzină, 3.3 V6 TSI, cuplat la o unitate electrică. Acesta va dezvolta 379 CP. Varianta hibrid a Touareg poate fi condusă în modul electric până la o viteză de 50 km/h.


Printre celelalte motorizări disponibile se numără cea turbodiesel, 3.0 V6 TDI cu 237 CP şi 4.2 V8 TDI cu 335 CP, precum şi cea turbo pe benzină (3.0 V6 FSI cu 280 CP). În varianta standard, noul SUV de la VW va dispune de o transmisie automată cu 8+1 trepte.
Noul Volkswagen Touareg va dispune şi de un sistem de camere, care se vor dovedi extrem de utile în timpul manevrelor de parcare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: volkswagen prezentare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close