Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi copii, la un pas de moarte, după ce ambulanţa în care se aflau a fost implicată într-un accident

Infotrafic. Doi copii, la un pas de moarte, după ce ambulanţa în care se aflau a fost implicată într-un accident

Infotrafic. Doi copii, la un pas de moarte, după ce ambulanţa în care se aflau a fost implicată într-un accident
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Ian 2011   •   09:56

Doi copii, mama lor şi echipajul unei ambulanţe din Timişoara au fost la un pas de moarte din cauza unui şofer care s-a urcat băut la volan. Bărbatul a pierdut controlul autoturismului şi a lovit frontal maşina salvării.

Ambulanţa îi transporta pe cei doi copii, un băieţel de patru ani şi fratele său de câteva luni, împreuna cu mama lor, la Spitalul de Pediatrie din Timişoara. Copilul de patru ani nu se simţea bine şi avea temperatura foarte mare, aşa că echipajul de salvare a decis că trebuie internat. Mai aveau câţiva kilometri până la destinaţie, când ambulanţa a fost izbită frontal de o maşină.

Asistenta din Ambulanţă a fost rănită. La fel şi şoferul vinovat de accident. Martorii susţin că şoferul autoturismului care a lovit maşina salvării era băut.

Poliţia a deschis acum o anchetă, iar şoferului vinovat i-au fost recoltate probe de sânge. Dacă se va stabili că s-a urcat băut la volan, acesta se va alege cu dosar penal.

×
Subiecte în articol: accident rutier ambulanta copii
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close