Antena 3 Economic Auto Maşini excentrice de la Nissan: Aer condiţionat cu vitamina C şi scaune antistres

Maşini excentrice de la Nissan: Aer condiţionat cu vitamina C şi scaune antistres

28 Iul 2010   •   18:09
Maşini excentrice de la Nissan: Aer condiţionat cu vitamina C şi scaune antistres
Sursa foto: Foto: dvice.com

Compania Nissan a anunţat că viitoarele sale modele vor fi echipate cu scaune antistres şi instalaţii de aer condiţionat cu molecule de vitamina C, pentru hidratarea pielii. "Vrem ca şoferii să simtă că este mai sănătos să te afli la volan decât în aer liber", a declarat un inginer de la Nissan, citat de AFP, în cadrul unui eveniment organizat pe circuitul de teste de la Yokosuka, din apropiere de Tokyo.

Reprezentantul Nissan a precizat că grupul intenţionează să îşi echipeze viitoarele modele cu un aparat de climatizare care trimite în interiorul maşinii aer îmbogăţit cu molecule de vitamina C., precum şi cu un sistem de purificare a aerului pe bază de ioni negativi.

Scaunele şoferilor vor îndepărta stresul la volan, susţin reprezentanţii Nissan, fiind realizate cu tehnici concepute de agenţia spaţială americană (NASA) pentru ameliorarea circulaţiei sangvine şi pentru reducea riscului de apariţie a durerilor de spate.

Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, grupul Nissan a conceput şi un cronometru electronic special, al cărui scop este de a ameliora... relaţiile familiale. Aparatul îi va reaminti din timp şoferului datele de naştere ale membrilor familiei sale, precum şi alte evenimente importante.

Antena3.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close