Antena 3 CNN Economic Auto Oprescu numără gropile: Dacă nu se rezolvă în 5 zile, le asfaltează armata (VIDEO)

Oprescu numără gropile: Dacă nu se rezolvă în 5 zile, le asfaltează armata (VIDEO)

Oprescu numără gropile: Dacă nu se rezolvă în 5 zile, le asfaltează armata (VIDEO)
03 Feb 2010   •   13:49

Gropile de pe străzile din Capitală provoacă nemulţumirea primarului Sorin Oprescu. Supărat că reprezentanţii Administraţiei Străzilor nu au luat măsurile necesare astupării acestora, Oprescu a ameninţat că, dacă în cinci zile arterele cu probleme nu sunt reparate, Primăria va trece la recuperarea garanţiilor de la firmele care trebuie să se ocupe de acest lucru. Potrivit Mediafax, edilul ar mai fi avertizat că, dacă nu se rezolvă problema, gropile vor fi asfaltate de armată.

Aproximativ 100 de artere din cele 500 ale Capitalei au fost afectate de operaţiunile de deszăpezire.

"Nu vă jucaţi cu mine. Nu vă jucaţi, că eu înghit multe, dar până la un punct (...) Nici nu m-aţi câştigat la belciuge, nici nu m-aţi aşezat voi în scaunul ăsta", le-a spus Sorin Oprescu reprezentanţilor firmelor de construcţii.

"Vă dau cuvântul meu de onoare că este ultima dată când vă rog să remediaţi gropile din Capitală, astfel încât să se circule civilizat", a mai avertizat primarul.

În urma verificărilor efectuate de inspectori s-au constatat apariţia mai multor gropi pe arterele din Capitală. În cadrul şedinţei de miercuri, acestea au fost raportate primarului general. Printre zonele afectate se numără, numai în Sectorul 1, intersecţia Bulevardul Bucureştii Noi cu Bulevardul Laminorului, intersecţia Bucureştii Noi cu Strada Aurel Bălan, staţia de troleibuz Gloriei, unde se află fisuri de circa doi-trei metri lungime, Calea Griviţei, între Podul Constanţa şi Podul Grant şi Calea Floreasca.




Antena3.ro


×
Subiecte în articol: primari gropi Capitală
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close