Antena 3 Economic Auto Rudolf, eşti concediat! Sania lui Moş Crăciun, în viziunea marilor companii auto (FOTO)

Rudolf, eşti concediat! Sania lui Moş Crăciun, în viziunea marilor companii auto (FOTO)

28 Dec 2009   •   14:46
Rudolf, eşti concediat! Sania lui Moş Crăciun, în viziunea marilor companii auto (FOTO)
Sursa foto: sanie

Reprezentanţii unor companii auto de renume au redefinit sania lui Moş Crăciun. Aerodinamice, rapide şi musai roşii, ?săniile? concepute de Aston Martin, Audi, Jaguar şi Land Rover l-ar putea lăsa pe Rudolf fără loc de muncă.

Publicaţia ?Car? a rugat mai mulţi designeri de maşini să schiţeze sania lui Mos Crăciun. Sărbătorile de iarnă s-au dovedit a fi o sursă perfectă de inspiraţie, iar rezultatul proiectului a fost unul încântător.

Echipa de creaţie de la Aston Martin a dat tonul întregului proiect. Membrii echipei au realizat o sanie aerodinamică, care poate fi cu uşurinţă confundată cu un vehicul din lumea SF-ului.

Sania lui Moş Crăciun concepută de Aston Martin:Moş Crăciun pare la fel de fericit şi în sania creată de Audi. Mai conservatoare decât cea concepută de Aston Martin, săniuţa împrumută câteva dintre detaliile viitorului model A1.

Sania lui Moş Crăciun concepută de Audi
Varianta propusă de Jaguar a fost concepută de designerul de exterioare Thomas Smith, în vârstă de 25 de ani.

Sania lui Moş Crăciun concepută de JaguarLand Rover a spart ?tiparele? impuse de celelalte companii şi a propus o sanie argintie.

Sania lui Moş Crăciun concepută de Land Rover


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close