Traficul pe DN1 între Ploieşti şi Câmpina a fost reluat. Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale

de D.D.    |    L.D.    |    26 Apr 2012   •   14:25
Traficul pe DN1 între Ploieşti şi Câmpina a fost reluat. Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale Foto: Mediafax
UPDATE 16,50: Circulaţia pe drumul naţional 1, care a fost îngreunată, joi după-amiază, în urma unei acţiuni de amploare la care au participat mai multe instituţii ale statului, a fost reluată în condiţii normale, Poliţia precizând că pe timpul controalelor traficul rutier nu a fost  blocat.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, circulaţia pe DN 1, între Câmpina şi Ploieşti, se desfăşoară în condiţii normale, controalele la care au participat Poliţia Prahova, dar şi reprezentanţi ai ARR, RAR şi ai altor instituţii încheindu-se, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Reprezentantul Poliţiei Prahova a precizat că pe durata acţiunilor de control traficul pe DN 1 nu a fost blocat, ci au fost oprite pentru verificări grupuri de maşini, care au fost scoase în afara părţii carosabile, în zona Paralela 45.
   
"Nicio maşină nu a fost oprită pentru mai mult de două, trei minute, evident, dacă nu au fost constatate probleme", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.
   
Acesta a precizat că, în prezent, se lucrează la centralizarea rezultatelor acţiunii de control.


Traficul rutier pe DN 1 este complet blocat, joi după-amiază, între Câmpina şi Ploieşti.
Toate maşinile care trec prin zonă sunt oprite pentru control.

Circulaţia pe DN1 este blocată din cauza verificărilor în ceea ce priveşte transportul de marfă, transportul de persoane, consumul de acool la volan sau depăşirea vitezei legale, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu.

La acţiune participă Poliţia, Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român, dar şi alte instituţii ale statului.

Acţiunea este în curs de desfăşurare, informează Mediafax.
Parteneri
x close