Antena 3 CNN Economic Auto Trei oameni răniţi, după ce un camion militar a rămas fără frâne şi s-a răsturnat pe DN1A (VIDEO)

Trei oameni răniţi, după ce un camion militar a rămas fără frâne şi s-a răsturnat pe DN1A (VIDEO)

Trei oameni răniţi, după ce un camion militar a rămas fără frâne şi s-a răsturnat pe DN1A (VIDEO)
Sursa foto: camion
04 Aug 2009   •   19:11

Un camion militar s-a răsturnat marţi într-o râpă de pe marginea drumului naţional 1A, în judeţul Braşov. Maşina, care transporta un buldozer, a rămas fără frâne într-o zonă cu serpentine, a lovit un autoturism şi s-a răsturnat. Trei militari au au fost răniţi. Traficul a fost blocat zeci de minute pe ambele sensuri în apropiere de Săcele. Accidentul este cercetat acum de procurorii militari.

Camionul făcea parte dintr-un convoi militar care transporta utilaje, de la Ploieşti la Braşov. În apropiere de localitatea Babarunca, şoferul a intrat într-o depăşire, dar a constatat că a rămas fără frâne. Nu a mai putut redresa camionul care a intrat pe contrasens unde a lovit o altă maşină, după care s-a rasturnat.

Camionul a ramas suspendat pe marginea râpei, sustinut doar de copacii crescuţi pe marginea drumului. Unul dintre arbori s-a rupt şi a căzut pe carosabil blocând circulaţia pe ambele sensuri.

Cei trei militari aflaţi în camionul militar au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov unde au fost internati la Secţia de Terapie intensivă. Unul dintre ei se află în stare destul de gravă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: camion
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close