Antena 3 CNN Economic Auto Un camion militar, implicat într-un nou accident rutier

Un camion militar, implicat într-un nou accident rutier

Un camion militar, implicat într-un nou accident rutier
27 Oct 2009   •   16:48

Un nou accident rutier în care a fost implicat un camion militar a avut loc marţi. Maşina se afla într-un convoi militar, când a derapat şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Accidentul s-a produs pe DN 7, în zona localităţii Şibot, judeţul Alba.

Camionul făcea parte dintr-un convoi militar şi era încărcat cu arme şi muniţie. Din primele cercetări, se pare că şoferul a fost de vină pentru producerea accidentului.

Fiind vorba despre o maşină al armatei, locul accidentului a fost imediat încercuit de militari. Nimeni nu a avut voie să se apropie de camionul răsturnat.

Militarii au încercat chiar să ridice ei camionul răsturnat din şanţ. "Protejarea secretelor militare" nu a făcut decât să mai întârzie reluarea circulaţiei. Până la sosirea unei echipe avizate, traficul a fost dat peste cap.

Acesta este cel de-al treilea camion militar implicat într-un accident. În urmă cu două luni, un alt vehicul aparţinând ministerului Apărării a rămas fără frâne, a intrat într-o altă maşină şi s-a răsturnat într-un şanţ. A doua zi, un camion venit să-l recupereze a scăpat şi el de sub control. Accidentul respectiv s-a soldat cu moartea unei persoane.

Antena 3


×
Subiecte în articol: camion militar convoi rasturnat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close