Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Passat CC este disponibil de acum cu cinci locuri (FOTO)

Volkswagen Passat CC este disponibil de acum cu cinci locuri (FOTO)

Volkswagen Passat CC este disponibil de acum cu cinci locuri (FOTO)
22 Ian 2010   •   17:38

Volkswagen a anunţat vineri că modelul Passat CC este disponibil acum cu cinci locuri. Passat CC a fost conceput iniţial pentru patru persoane.

Volkswagen a adus această îmbunătăţire modelului ca răspuns la solicitările adresate de numeroşi clienţi care şi-au dorit ca Passat CC să asigure o compatibilitate mai mare pentru utilizarea în regim cotidian prin adăugarea unui loc,

Noua banchetă spate respectă toate cerinţele necesare de siguranţă, prin cea de-a treia tetieră, precum şi centura cu fixare în trei puncte disponibilă pentru locul din centru. În mod suplimentar, spătarul banchetei poate fi rabatat asimetric, astfel încât este posibilă transportarea de obiecte mai voluminoase. Sistemul banchetei cu 3 locuri este disponibil ca opţiune pentru suma de 102 euro.



La un an şi jumătate de la lansarea sa, Passat CC a beneficiat de un real succes pe piaţa românească. În aceasta perioada clienţii pot beneficia de oferta specială Passat CC Traveller incepand de la 23.117 euro TVA inclus pentru motorizarea 1.8/160CP. Toate motorizarile respecta normele de poluare Euro 5.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: volkswagen
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close