Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Passat CC R-Line, cu detalii sport exclusiviste, pe piaţa românească din ianuarie (FOTO)

Volkswagen Passat CC R-Line, cu detalii sport exclusiviste, pe piaţa românească din ianuarie (FOTO)

Volkswagen Passat CC R-Line, cu detalii sport exclusiviste, pe piaţa românească din ianuarie (FOTO)
Sursa foto: Volkswagen Passat
16 Dec 2009   •   14:53

Passat CC a căpătat o dimensiune sportivă prin adăugarea pachetului de echipare R-Line. Potrivit unui comunicat al companiei, modelul coupé cu caracteristici sport exclusiviste poate fi comandat începând cu prima lună a anului viitor.

La exterior, jantele de 17 ţoli (opţional de 18 ţoli) R-Line ?Mallory? din aluminiu, cu pneuri de 235/45, conferă un aspect sportiv modelului Passat CC R-Line. Spoilerele faţă şi cele laterale, în culoarea caroseriei, au fost şi ele modificate.

Habitaclul modelului Passat CC R-Line conţine detalii precum patru plăci din tablă profilată de aluminiu (cu emblema R-Line în secţiunea frontală) şi un volan cu trei spiţe îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale. Pachetul de echipare R-Line mai conţine proiectoare şi sistemul de asistenţă la parcare Park Pilot.

Pachetul de echipare R-Line este disponibil cu toate motoarele Passat CC, iar preţul de pornire este de până la 2000 euro la Passat CC 2.0 TDI (140 CP / 103 kW) cu cutie cu 6 trepte.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: volkswagen
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close