Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Phaeton cu facelift, prezentat oficial la Beijing (FOTO)

Volkswagen Phaeton cu facelift, prezentat oficial la Beijing (FOTO)

Volkswagen Phaeton cu facelift, prezentat oficial la Beijing (FOTO)
22 Apr 2010   •   17:02

Volkswagen a prezentat la salonul auto de la Beijing noua sa ?navă amiral?, proaspăt revizuită, Phaeton 2011. Maşina va fi vândută cu patru motorizări diferite, relatează worldcarfans.com. Cum Audi are un succes foarte mare în China cu modelele A4, A6 şi A8 cărora le-a mărit ampatamentul, Volkswagen se aşteaptă ca şi Phaeton să se bucure de acelaşi succes. Şi BMW are un model Seria 5 cu ampatament mărit în China, Mercedes-Benz, de asemenea (E-Class LWB), dar şi Volvo prin S80L.

Phaeton-ul standard măsoară 5,06 metri în lungime, în timp ce versiunea mai lungă, pentru China este cu 12 centimetri mai mare. Clienţii pot opta pentru două locuri individuale în spate, sau pentru o banchetă de trei persoane.

Motorizările vor include un V6 pe benzină de 276 CP (206 kW), un turbodiesel V6 (236 CP, 176 kW). VW susţine că turbodiesel-ul poate duce maşina de la 0 la 100 km/h în 8,6 secunde. Celelate două motoare sunt un V8 de 330 CP (246kW) şi un W12 de 444 CP (331 kW). Acestea sunt toate opţiunile de motorizare, din păcate, cum notează jurnaliştii de la worldcarfans.com. Din păcate, pentru că nu au fost înnoite de mai mulţi ani şi ar avea nevoie de tehnologia care utilizează injecţia directă şi, poate, sistemul Start/ Stop.

În privinţa design-ului, Volkswagen a optat pentru o grilă frontală cromată. Exteriorul a fost remodelat din faţă spre spate, iar interiorul beneficiază acum de scaune cu multiple reglaje şi aer condiţionat în patru zone.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: volkswagen Mercedes
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close