Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen recheamă 200.000 de maşini în Brazilia pentru probleme la roţile din spate

Volkswagen recheamă 200.000 de maşini în Brazilia pentru probleme la roţile din spate

Volkswagen recheamă 200.000 de maşini în Brazilia pentru probleme la roţile din spate
11 Feb 2010   •   23:00

Volkswagen recheamă aproximativ 200.000 de maşini în Brazilia, din cauza unor probleme la roţile din spate, transmite BBC. Compania vrea să stabilească dacă angrenajele roţilor din spate sunt suficient de bine lubrifiate la modelele Novo Gol şi Novo Voyage fabricate înainte de iulie 2009.

VW spune că există posibilitatea ca o lipsă a lubrifierii ar putea cauza blocarea roţilor sin spate. În cazuri extreme este chiar posibil ca ele să se slăbească şi să cadă, potrivit sursei citate. Vehiculele au fost produse în Brazilia pentru piaţa locală, a treia ca mărime pentru VW.
Volkswagen Novo Voyage

Volkswagen Novo Gol


Acest ultim anunţ de rechemare se alătură celui făcut recent de Honda care a adăugat pe lista de recall un număr de 437,700 maşini, în special din America de Nord, din cauza unor probleme la airbag-uri.

Marţi, Toyota a anunţat rechemarea a aproximativ 436,000 de vehicule hibrid din întreaga lume, inclusiv a modelului Prius, datorită unor probleme la frâne.

Şi în România Toyota a anunţat o acţiune preventivă de recall pentru 11.835 de vehicule posibil afectate de o defecţiune la pedala de acceleraţie. Costurile verificărilor vor fi suportate de către companie, a anunţat, marţi, reprezentantul mărcii pe plan local, precizând că verificările vor fi finalizate în 60 de zile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Toyota honda volkswagen
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close