Antena 3 Economic Banci Schimbări importante la cea mai mare bancă cu capital de stat din România. CEC caută înlocuitor pentru Radu Gheţea

Schimbări importante la cea mai mare bancă cu capital de stat din România. CEC caută înlocuitor pentru Radu Gheţea

de M.Z.    |    15 Feb 2015   •   18:58

Se anunţă schimbări importante la cea mai mare bancă cu capital de stat din România. Preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, îşi încheie în aprilie mandatul la conducerea instituţiei.

 
Propunerea pentru un nou preşedinte va trebui făcută luna viitoare Consiliului de Administraţie. 
 
Potrivit mai multor surse, după controversele în care a fost implicat Radu Gheţea în cazul creditului acordat Ioanei Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte, actualul preşedinte al CEC Bank nu mai are şanse să fie propus şi pentru un al treilea mandat. 

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST
 

×
Subiecte în articol: CEC CEC Bank radu ghetea Ioana Basescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close