Antena 3 Economic Premierul Cîţu vrea să taie veniturile: "Nu cred că vom mai vedea sporuri sau, dacă vor exista, acestea vor fi pentru cazuri speciale"

Premierul Cîţu vrea să taie veniturile: "Nu cred că vom mai vedea sporuri sau, dacă vor exista, acestea vor fi pentru cazuri speciale"

de Georgiana Adam    |    08 Apr 2021   •   09:46
Premierul Cîţu vrea să taie veniturile: "Nu cred că vom mai vedea sporuri sau, dacă vor exista, acestea vor fi pentru cazuri speciale" Hepta

Premierul Florin Cîţu a cerut miercuri, în şedinţa de guvern, ca proiectul legii salarizării, în noua formă, să fie gata cât mai repede, precizând că nu crede că vor mai exista sporuri.

Totuşi, dacă acestea vor mai fi în lege, sporurile vor fi doar pentru "o foarte, foarte mică categorie, cazuri foarte speciale".

Florin Cîţu: Trebuie să venim cât mai repede cu o lege a salarizării

"În şedinţa de Guvern de astăzi (miercuri - n.r.), am cerut ministerelor avizatoare să vină cu puncte de vedere pe memorandumul Ministerului Muncii referitor la legea salarizării.

Trebuie să venim cât mai repede cu o lege a salarizării. 

Cîţu: Sporuri, dacă vor exista, vor fi doar pentru cazuri foarte speciale

Mi-am exprimat public opinia, voi vedea cu ce formă va veni Ministerul Muncii în final, după ce va discuta cu ministerele respective, dar, aşa cum am mai anunţat, nu cred că în această formă vom mai vedea sporuri sau dacă vor exista sporuri, acestea vor fi doar pentru o foarte, foarte mică categorie, cazuri foarte speciale. 

Am spus ministerelor să vină cu avize, pentru ca săptămâna viitoare să aprobăm acest memorandum", a declarat premierul Florin Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă de la finalul şedinţei de Guvern.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close