Antena 3 CNN Economic Se fac angajări: Aproape 600 de locuri de muncă, disponibile la o fabrică din România

Se fac angajări: Aproape 600 de locuri de muncă, disponibile la o fabrică din România

Fabrica de componente auto Bosch îşi extinde producţia la noi în ţară, va deschide încă o clădire de birouri şi face angajări.

Se fac angajări: Aproape 600 de locuri de muncă, disponibile la o fabrică din România
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2021   •   11:57

Grupul german Bosch caută acum 580 de angajaţi pentru sediile pe care le va deschide la Cluj şi Blaj, potrivit profit.ro.

Sedii noi, la Cluj şi Blaj

"După un an atipic, copleșitor chiar, cu multe aspecte neprevăzute, continuăm trendul bun început în iunie și în primele 3-4 luni ale anului vedem o dezvoltare puternică în toate sectoarele, astfel că 2021 se anunță bun pentru noi. 

(…) Toate palierele pe care ne desfășurăm activitatea vor avea creșteri", a declarat Mihai Boldijar, directorul general al Robert Bosch SRL și reprezentantul grupului Bosch în România.

Fabrica de componente vrea să extindă producția de unități electronice de la Cluj

Fabrica de componente auto de la Jucu vrea să extindă producția de unități electronice de comandă de la Cluj, pentru care cererea este în creștere atât în cazul mașinilor alimentate cu combustibili convenționali, cât și pentru cele electrice și hibrid. 

Bosch a încheiat anul fiscal 2020 cu vânzări consolidate în valoare de aproape 2,2 miliarde de lei (448 de milioane de euro) în România, având o creștere 3% în comparație cu anul precedent. 
 

×
Subiecte în articol: Bosch angajari locuri munca
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close