Antena 3 CNN Economic Nicuşor Dan anunţă șantier în curtea Spitalului Colentina, pentru lucrările la sistemul de termoficare din Bucureşti

Nicuşor Dan anunţă șantier în curtea Spitalului Colentina, pentru lucrările la sistemul de termoficare din Bucureşti

Încă un șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Bucureşti a fost deschis, acesta fiind al unsprezecelea de acest fel.

Nicuşor Dan anunţă șantier în curtea Spitalului Colentina, pentru lucrările la sistemul de termoficare din Bucureşti
Sursa foto: Facebook I C.M. Termoenergetica București
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2024   •   11:04

În prezent se lucrează în curtea Spitalului Colentina la racordul către punctul termic al unității medicale, a anunţat primarul general al Bucureştiului, Nicușor Dan.

Nicușor Dan anunță, vineri, pe pagina sa de Facebook, faptul că a fost deschis, în zona Ștefan cel Mare, al unsprezecelea șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală.

"Lucrările presupun înlocuirea rețelei pe o lungime a conductelor de 5,12 km, parte a Magistralei II Sud. 

În prezent, se lucrează în curtea Spitalului Colentina, la racordul către punctul termic al spitalului. 

Racordul existent este aerian, iar pe lângă racordul existent se vor introduce îngropat noile conducte de termoficare din oțel preizolat, fără a fi afectată alimentarea spitalului cu agent termic", spune Nicuşor Dan.

Potrivit edilului, după finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă și căldura la parametri optimi locuitorii din zonele Șoseaua Ștefan cel Mare, str. Mașina de Pâine, str. Vaporul lui Assan, str. Irimicului, str. Luncșoara, str. Doctor Calistrat Grozovici și alte străzi și alei adiacente.

Nicușor Dan adaugă că acesta este Obiectivul 5 din cele 25 de obiective cu o lungime totală a conductelor de 212 km și finanțare nerambursabilă europeană.

? Am deschis, în zona Ștefan cel Mare, al 11- lea șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală. ?...

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 15 februarie 2024

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close