Antena 3 CNN Economic Program Carrefour Revelion 2021. Când sunt închise magazinele

Program Carrefour Revelion 2021. Când sunt închise magazinele

Program Carrefour Revelion 2021. În contextul sărbătorilor de iarnă, dar şi al vremurilor prin care am trecut în ultimul an, respectiv restricţii impuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu coronavirus, magazinele Carrefour din întreaga ţară vor funcţiona după un program special de Revelion.

Program Carrefour Revelion 2021. Când sunt închise magazinele
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    18 Dec 2020   •   09:05

În calendarul 2020 au mai rămas doar două zile libere: 25 decembrie, vineri (Crăciunul) și 26 decembrie, sâmbătă (a doua zi de Crăciun).

În ceea ce privește zilele libere de Revelion, sărbătoarea dintre ani va avea loc în noaptea de joi spre vineri, astfel că românii vor avea două zile libere, pe 1 și 2 ianuarie, adică vineri și sâmbătă - 1 ianuarie, vineri (Anul Nou) și 2 ianuarie, sâmbătă (a doua zi după Anul Nou).

Pentru a venit în sprijinul românilor care vor să meargă la cumpărături înainte de Revelion, conducerea lanţului de magazine Carrefour a decis ca programul magazinelor să fie unul special.

Cu toate acestea, şi angajaţii magazinelor Carrefour vor avea liber de sărbătorile de iarnă.

Program Carrefour Revelion 2021. Când sunt închise magazinele

Program Carrefour Revelion. Orarul de funcţionare

Programul magazinelor Carrefour de Revelion va fi următorul:

- 26 -30 decembrie: 07:00-21:00;

- 31 decembrie: 07:00-18:00;

- 1 ianuarie: închis;

- 2-15 ianuarie: 07:00-21:00.

Program Carrefour Revelion 2021

Totuşi, în funcţie de eventuale noi restricţii sau în funcţie de locaţia magazinului, programul Carrefour Revelion 2021 poate diferi în funcţie de oraş.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Revelion al fiecăruia dintre magazinele Carrefour, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.carrefour.ro și să selecteze magazinul Carrefour în care urmează să vină la cumpărături.

×
Subiecte în articol: Carrefour program Carrefour
Parteneri
România trimite soldați în Orientul Mijlociu
x close