Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu de după tragedia de pe platoul de filmare: ”Nu am apăsat pe trăgaci”

Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu de după tragedia de pe platoul de filmare: ”Nu am apăsat pe trăgaci”

Alec Baldwin a declarat că nu a apăsat niciodată pe trăgaciul pistolului cu care a împușcat-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al filmului „Rust”. Actorul a izbucnit în lacrimi în timpul interviului.

Alec Baldwin, în lacrimi la primul interviu de după tragedia de pe platoul de filmare: ”Nu am apăsat pe trăgaci”
Sursa foto: Colaj/ Twitter
de Cerasela Stafie    |    02 Dec 2021   •   17:26

"Trăgaciul cu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci", a spus Baldwin într-un extras din interviul acordat publicației ABC News. Este și primul său interviu de la tragedia din octombrie.

Când a fost întrebat de ce a îndreptat pistolul spre Hutchins și a apăsat pe trăgaci atunci când acest lucru nu era în scenariu, Baldwin a spus: „N-aș îndrepta niciodată o armă către cineva și apoi aș apăsa pe trăgaci, niciodată”.

Actorul a mai explicat că nu are idee cum a ajuns un glonț viu în revolverul Colt 45 pe care l-a folosit în scenă. „Cineva a pus un glonț real în pistol, un glonț care nici măcar nu trebuia să fie pe proprietate”, a spus el.

Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi, fiind fizibil emoționat când a vorbit despre Halyna Hutchins: „era o persoană iubită de toți cei care au lucrat cu ea, plăcută de toți cei care au lucrat cu ea și admirată”, a spus el, adăugând: „nu mi se pare real”.

Când a fost întrebat  dacă împușcătura a fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat vreodată, Baldwin a răspuns afirmativ, „pentru că mă gândesc și mă gândesc, ce aș fi putut face?”

ABC urmează să difuzeze interviul joi seară. Hutchins a fost ucisă, iar regizorul Joel Souza a fost rănit în octombrie, după ce arma pe care Baldwin o folosea în timpul unei repetiții s-a descărcat. Aceasta conținea ceea ce autoritățile bănuiesc că erau gloanțe reale.

Incidentul, care rămâne în curs de investigare, a reînnoit solicitările pentru practici mai bune de siguranță pe platouri în ceea ce privește utilizarea armelor.

Baldwin a spus că este de părere că polițiștiiar trebui să fie prezenți pe „fiecare platou de film/TV care folosește arme, false sau de altă natură” pentru a monitoriza siguranța.

×
Subiecte în articol: Alec Baldwin Halyna Hutchins Rust
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close