Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "Va duce la schimbarea hărții geografice. Nimeni nu-i va mai putea opri": Avertismentul dur al Iranului pentru Israel

"Va duce la schimbarea hărții geografice. Nimeni nu-i va mai putea opri": Avertismentul dur al Iranului pentru Israel

Liderul suprem al Iranului a transmis un mesaj dur pentru Israel, în condițiile în care atacurile israeliene aeriene continuă asupra Fășiei Gaza.

de Ioana Mircea    |    17 Oct 2023   •   18:52

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului a declarat că națiunile musulmane sunt "foarte furioase" din cauza continuării atacurilor aeriene israeliene asupra Fâșiei Gaza și a avertizat că, dacă acestea vor continua, aceste națiuni își vor "pierde toleranța".

Mai mult, liderii iranieni au declarat că vor lovi preventiv Israelul. Radioul de stat din Irak a postat imagini cu rachete iraniene pe Twitter cu mesajul "Victoria lui Dumnezeu e aproape".

Citește și: Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Israel, despre atacul de la Bruxelles: "Face parte din ideologia Hamasului"

"Liderii rezistenței nu vor permite regimului sionist să facă ce vrea în Gaza și apoi să se ia de alte grupuri de rezistență după ce termină cu Gaza. Prin urmare, orice acțiune preventivă este posibilă în următoarele ore.

Extinderea războiului va crea o scenă care va duce la schimbarea hărții geografice a ocupantului regimului Quds doar prin rezistență", a declarat Hossein Amirabdollahian, ministrul de externe al Iranului.

Pe de altă parte, Ayatollahul Ali Khamenei a susținut că bombardamentele trebuie să înceteze imediat.

"Bombardamentele trebuie să înceteze imediat. Națiunile musulmane sunt furioase, sunt foarte furioase. Dacă această crimă continuă, musulmanii și forțele de rezistență își vor pierde toleranța. Nimeni nu-i va mai putea opri. Ei trebuie să știe acest lucru. Ei nu ar trebui să se aștepte ca unii oameni să oprească aceste grupuri să facă asta sau cealaltă. 

Plângerea lor a fost că de ce palestinienii au ucis civili. În primul rând, acest lucru nu este adevărat. Cei care se află în așezări nu sunt civili, toți sunt înarmați. Dar să presupunem că sunt cu adevărat civili. Câți civili au fost uciși? Acest regim uzurpator ucide de 100 de ori mai mulți oameni decât acest număr, ucide femei, copii, civili tineri și bătrâni", a spus Ayatollahul Ali Khamenei.

×
Subiecte în articol: Război în Israel
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close