Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un nou centru de vaccinare a fost deschis pe Aeroportul Otopeni

Un nou centru de vaccinare a fost deschis pe Aeroportul Otopeni

Un nou centru de vaccinare a fost deschis, miercuri, pe Aeroportul Otopeni. Acesta va funcționa non-stop și va folosi serul de la Johnson & Johnson, administrat într-o singură doză.

Un nou centru de vaccinare a fost deschis pe Aeroportul Otopeni
Sursa foto: Facebook/ Bucharest Airports
de Andreea Ştefan    |    02 Iun 2021   •   19:10

Centrul de vaccinare de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă este amplasat în zona publică a aeroportului, între aerogara de la plecări și cea de la sosiri.

Noul centru de vaccinare dispune de toate dotările și facilitățile, precum: zonă de recepție, triaj medical, zona de administrare a vaccinului și zona de supraveghere post-vaccinare.

Pentru vaccinare este folosit serul Janssen produs de Johnson & Johnson, administrarea vaccinului făcându-se în doză unică.

Persoanele vaccinate primesc pe loc dovada imunizării.

„Deschiderea acestui cabinet de vaccinare în aeroport reprezintă o facilitate pe care o punem la dispoziția tuturor celor care doresc să se imunizeze împotriva acestui virus. Ne alăturăm, astfel, campaniei naționale de vaccinare și susținem toate demersurile menite să stopeze această pandemie ale cărei efecte în transportul aerian au fost dramatice.

Vaccinarea permite deja fiecăruia dintre noi să călătorească din nou în siguranță. Salariați ai CNAB vor lucra non-stop pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Cosmin Cătălin Peșteșan, Directorul General al Companiei Naționale Aeroporturi București, într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: centru de vaccinare Aeroport Otopeni
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close