Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Grindeanu, previziune sumbră pentru USR: "Cioloș o să bată recordul lui Cîțu, că va pica cu cel mai mare număr de voturi"

Grindeanu, previziune sumbră pentru USR: "Cioloș o să bată recordul lui Cîțu, că va pica cu cel mai mare număr de voturi"

Guvernul USR are foarte mari șanse să pice cu cel mai mare număr de voturi, spune prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeau: „Cred că Cioloș o să bată recordul lui Cîțu”

Grindeanu, previziune sumbră pentru USR: "Cioloș o să bată recordul lui Cîțu, că va pica cu cel mai mare număr de voturi"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    18 Oct 2021   •   18:03

„Dacă acest guvern pică, și are foarte mari șanse să pice cu cel mai mare număr de voturi, cum Cîțu a picat cu cel mai mare număr de voturi - cred că Cioloș o să bată recordul lui Cîțu - se intră într-un calendar de negocieri și noi susținem că se merge spre anticipate”, spune Sorin Grindeanu.

Întrebat care este opinia sa referitoare la lista prezentată de Dacian Cioloș, liderul social-democrat a afirmat: „Cât timp cât vin cu Mihăilă, cu Năsui, cred că lucrurile sunt evidente și vor fi evidente marți, la audieri”.

USR a anunțat duminică validarea, în urma întrunirii Comitetului Politic, a listei de miniștri și a formei finale a programului de guvernare. Acestea au fost depuse luni în Parlament, de către premierul desemnat Dacian Cioloş.

Cioloș a declarat luni, după ce şi-a prezentat Guvernul în Parlament, că procedurile privind formarea unui nou guvern trebuie să se desfășoare rapid, pentru că "nu mai este timp de experimente".

 

 

×
Subiecte în articol: PSD Sorin Grindeanu Dacian Cioloş
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close